NVHK
Image default
Bedrijven

Verloskundigenpraktijk Zwolle

Prettige verloskundigenpraktijk in Zwolle

September vorig jaar keek ik met open mond naar een positieve zwangerschapstest. Wauw, eindelijk gelukt nadat we veel moeite hadden met zwanger worden. Het was tijd om te zoeken naar een verloskundigenpraktijk in Zwolle waar ik me prettig voel. De zoektocht eindigde bij Birth Verloskundigen. Dit is een persoonlijke en kleinschalige praktijk waar we terecht konden voor alles omtrent de zwangerschap.

Mijn favoriete praktijk

Deze praktijk in Zwolle was al vanaf het eerste moment een goede keus. Waarom? Omdat we hier gedurende het hele traject terecht konden. Niet alleen tijdens en na de zwangerschap, maar ook toen we zwanger probeerden te raken. Die hulp, advies en begeleiding vonden wij als stel zo fijn! Al helemaal met het eerste kindje. Je hebt namelijk geen idee waar je aan begint en wat er allemaal op je af komt.

Kraamzorg gedurende de kraamtijd

De kraamtijd was een belangrijke periode voor ons. We waren immers net ouders geworden. Gedurende de kraamzorg geniet je van kraamzorg van een kraamverzorgster. Na de bevalling kwamen de verloskundigen iedere dag langs om medische controles te doen. Daarnaast stonden ze ook altijd voor ons klaar wanneer we vragen hadden. Als we wensten konden we 24/7 contact hebben. Zo fijn!

https://birth-verloskundigen.nl/