NVHK
Image default
Bedrijven

Koop een betaalbare mobiele lichtmast

Koop een betaalbare mobiele lichtmast

Ben je op zoek naar een betaalbare mobiele lichtmast om slecht of niet verlichte locaties te kunnen verlichten? Kijk dan eens op de website van mobielelichtmasten.nl Zij beschikken over meer dan 30 verschillende lichtmasten voor iedere toepassing. Zo kunt u bijvoorbeeld een evenemententerrein of een zakelijke locatie zoals een bedrijfsterrein of bouwplaats of verlichten met een mobiele lichtmast. Op mobielelichtmasten.nl kun je terecht voor mobiele lichtmasten voor al dit soort locaties.

Koop of huur een mobiele lichtmast

Bij mobielelichtmasten.nl kunt u niet alleen terecht voor de aanschaf van een mobiele lichtmast. U kunt ook een mobiele lichtmast huren. Voordat u een keuze gaat maken over welke lichtmast het beste is voor uw situatue, kan Trime bij u langs komen om een lichtmast te demonstreren. Naast het leveren en verhuren van lichtmasten kan Trime u ook helpen bij het installeren en instellen van de lichtmast. Alle lichtmasten van Trime zijn zeer goed onderhouden en hebben weinig draaiuren gemaakt. U bent dus altijd verzekerd van een zeer goede mobiele lichtmast.

Laat u adviseren

Bij Trime kunt u kiezen uit ruim 30 verschillende type lichtmasten. Daarnaast zijn er ook nog eens per mobiele lichtmast enkele lampen verkrijgbaar. Het is dus belangrijk dat u juist geïnformeerd wordt over het type lichtmast. De experts van mobielelichtmasten.nl hebben veel ervaring en kunnen u perfect vertellen welke lichtmast het beste aansluit op uw toepassing.

Toepassingen

Lichtmasten kunnen toegepast worden voor een  aantal uiteenlopende toepassingen. Zo kunt u met een mobiele lichtmast evenemententerreinen verlichten. Maar ook op bouwplaatsen en bedrijfsterreinen worden vaak lichtmasten ingezet. Ook bij het verlichten van  snelwegen en spoorwegen worden lichtmaten gebruikt. 

Onderhoud en reparatie 

Nadat de lichtmasten aan u geleverd zijn houdt de service van Trime niet op. Bij Trime werken een aantal zeer vaardige technische mensen. Ze zijn gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van de geleverde lichtmasten en kunnen u tevens voorzien van deskundig advies. 

Wat doet de Trime Group nog meer? 

Naast het leveren van lichtmasten staat de Trime group bekend om het leveren en onderhouden van mobiele cameramasten, (Hybride) generatoren, Mobiele wasplaatsen en mobiele desinfectietunnels.

https://www.mobielelichtmasten.nl/mobielelichtmasten/x-start-6×150-led-mobiele-lichtmastaggregaat-kopen-betaalbare-prijs/