NVHK
Image default
Bedrijven

Wat is miracle morning en wat zijn de voordelen ervan?

The miracle morning is een boek van Hal Elrod dat een ochtendroutine beschrijft die bestaat uit 25 minuten meditatie, gevolgd door 5 minuten lezen en eindigen met wat oefening. De miracle morning gaat niet alleen over vroeg opstaan om je ochtendroutine uit te voeren, maar ook over transformatie. De miracle morning routine helpt je discipline te ontwikkelen om dingen te doen waarvan je weet dat ze goed voor je zijn, maar waar je nooit aan toe komt omdat het leven je te veel wordt.

Waarom een miracle morning de sleutel is tot persoonlijk succes

Zelfs als je geen ochtendmens bent, maakt het niet uit. Het gaat erom het meeste uit je ochtend te halen en je dag goed te beginnen. We hebben allemaal de regel gehoord: “Hij/zij is een ochtendmens.” Het is blijkbaar iemand die gedijt in de vroege uurtjes van de dag – iemand die dingen voor elkaar krijgt en productief is waar anderen (de meeste anderen) slapen. De studie naar succes heeft aangetoond dat mensen die ’s ochtends hun best doen, meer kans hebben om succesvol te zijn dan degenen die liever laat opblijven of van nature nachtbrakers zijn. Met de juiste routine kun je deze tijd perfect maken voor jezelf en succes behalen, wat dat ook voor jou persoonlijk betekent. Dit lukt lang niet iedereen uit zichzelf, waardoor training op maat de oplossing kan bieden.

Stappen om zelf een wonderbaarlijke ochtendroutine te creëren

Een ochtendroutine kan van alles zijn, van het afvinken van items op een checklist tot het uitvoeren van uitgebreide rituelen waarbij je in een dagboek schrijft of thee drinkt. Een succesvolle ochtendroutine zorgt ervoor dat we ons elke dag voldaan en energiek voelen.

Hier zijn 7 stappen die u moet volgen bij het maken van uw eigen persoonlijke checklists:

1) Bepaal wat voor jou een ideale ochtend is – Wat zou de beste manier voor jou zijn om je dag te beginnen?

2) Maak een lijst met activiteiten. 

3) Plan de items in de lijst.

4) Evalueer uw voortgang door de taken van elke dag af te vinken terwijl je ze voltooit.

5) Vier je prestatie en geef jezelf een schouderklopje als je een taak hebt voltooid.

6) Houd bij welke dagen je hebt gemist door ze te markeren met een X.

7) Wees zo specifiek mogelijk in je lijst.

https://interactietrainingen.nl/training/miracle-morning/

Gerelateerde artikelen

De beste manieren om hout te combineren in jouw interieur

Bach bloesem kopen IT IS!

Waarom een ​​DXracer-gamingstoel kopen?