NVHK
Image default
Beauty en verzorging

Vind een professionele kapper in Delft aan de Spoorsingel 60

Mienis Kapsalon is een goede kapper in Delft waar u zonder afspraak geknipt kunt worden. Als u in Delft woont, bent u vast wel bekend met deze karakteristieke, klassieke ingerichte kapsalon. Nog belangrijker is natuurlijk de expertise en ervaring van de kappers die bij Mienis Kapsalon werken. Ze zijn op de hoogte van de laatste trends in haarstijlen en geven u indien gewenst advies en tips. Samen brainstormen over een kapsel dat perfect bij u past is heel normaal, schroom dus vooral niet om hulp te vragen als u niet zeker weet wat u met uw kapsel wilt doen. Niks is te gek voor deze kapper in Delft, er wordt altijd goed naar uw wensen geluisterd.

Welke behandeling past bij u?

Komt u alleen om de puntjes bij te knippen? Of wilt u graag een volledig nieuwe stijl en kleur? Het ligt er natuurlijk per persoon aan wat u mooi vindt en welke behandelingen voor u geschikt zijn. Bij Mienis Kapsalon, een professionele kapper in Delft, zijn de behandelingen in verschillende categorieën onderverdeeld:

  • Kleuren
  • Knippen
  • Extensions
  • Bruidskapsel
  • Haarstuk en pruik
  • Omvorming (het maken van golven of krullen)

Wat zal het ongeveer kosten?

De hoogte van de kosten hangt natuurlijk af van de behandeling(en) die u kiest als u binnenloopt bij deze kapper zonder afspraak. Kinderen tussen de 0 en 6 jaar worden al voor 14 euro geknipt. Tussen de 7 en 10 jaar kost dit 17,20 euro. Curlys zonder voorknippen kost 55 euro en basis knippen kost 25,90 euro. Voor de heren is het bijknippen van de randen 17,20 euro. Als u kiest voor een wat ingewikkeldere behandeling, zoals een kleuring, moet u rekening houden met een minimum van 29,90 euro en een maximum van 89 euro. Hiervoor krijgt u een prachtige kleur met diepe tonen. Bij alle andere behandelingen betaalt u alleen voor de arbeidskosten en niet voor de gebruikte verzorgingsproducten.

https://mienis-kapsalon.nl/