NVHK
Image default
Bedrijven

Lekker genieten van jouw terras

We willen allemaal het liefst zo lang mogelijk genieten van de tuin. Maar het weer zit niet altijd mee waardoor je snel binnen blijft. Dit is snel te verhelpen door het plaatsen van een deponti overkapping. Zo heb je de mogelijkheid voor kant en klare pakketten of een persoonlijke afspraak voor een overkapping op maat. Het is dan alleen voor jou om te kiezen welke stijl het beste bij jouw past. Zo kun je kiezen voor strak en robuust met een aluminium overkapping, of klassiek met een houten veranda. Het is maar net wat jij mooi vindt en wat het beste past bij jouw huis.

Open of toch afgesloten

Met een deponti overkapping kun je voor een volledig afgesloten terras gaan. Op die manier heb je de mogelijkheid om het hele jaar te genieten. Door een houtkachel of andere optie van verwarmen kun je zelfs genieten van jouw terras op die regen dagen. Maar is het lekker zomer dan doe je de schuifdeuren open voor de wind die zorgt voor de afkoeling. En dankzij de overkapping heb je geen last van de zon en kun je lekker zitten in de schaduw. Zoals je merkt geeft een deponti overkapping vele mogelijkheden om lekker lang te genieten van het buitenseizoen.

Een volledige leefruimte

De ruimte in een deponti overkapping kun je uiteraard volledig zelf inrichten. Of je nu alleen een terras wil die overdekt is. Of volledig wil inrichten met buitenkeuken, tv en andere levensbehoeften. De keuze is volledig aan jezelf wat voor ruimte je wil creëren.

https://degoedkoopsteveranda.nl/deponti-terrasoverkapping/