NVHK
Image default
Beauty en verzorging

Haartransplantatie in Turkije of Nederland?

Een haartransplantatie ondergaan is tegenwoordig heel normaal. Niet iedereen komt hier alleen voor in aanmerking. Het taboe op deze behandeling is afgelopen jaren doorbroken, omdat er steeds meer mensen gewoonweg open en eerlijk voor uitkomen. Niet alleen Jan modaal, maar ook heel veel bekende Nederlanders zijn hier open over. Op deze manier zijn ze een soort ambassadeur geworden voor de haartransplantatie behandeling. Twijfelt u tussen een haartransplantatie in Turkije en Nederland? Dan zijn er verschillende zaken waar u rekening mee moet houden. Een haartransplantatie in het buitenland kent namelijk diverse voor- en nadelen ten opzichte van een haartransplantatie in Nederland.

Voor- en nadelen van een haartransplantatie in Turkije

Het belangrijkste voordeel van een haartransplantatie in Turkije gaat natuurlijk over de kosten. De kosten van een haartransplantatie in Turkije zijn namelijk gemiddeld flink lager dan in Nederland. De kosten zijn gemiddeld zelfs tot wel 50 procent lager. Dit is voor veel mensen de belangrijkste reden om te kiezen voor een behandeling tegen haaruitval in Turkije. Een nadeel van een haartransplantatie in het buitenland is dat de kwaliteit soms te wensen overlaat. Probeer daarom altijd van tevoren te bepalen op basis van bijvoorbeeld klantervaringen of de kliniek die u overweegt een goede en betrouwbare kliniek is.

Voor- en nadelen van een haartransplantatie in Nederland

Het belangrijkste voordeel van een haartransplantatie in eigen land is dat het dichtbij huis is. Hierdoor kunt u altijd eenvoudig bij de specialist terecht die u heeft behandeld, ook als er iets aan de hand is. Een nadeel van een haartransplantatie in eigen land is dat de kosten vaak aanzienlijk hoger zijn dan een haartransplantatie in Turkije.

Wanneer u twijfelt tussen deze beide landen, laat u dan overtuigen door bij verschillende klinieken op consult te gaan. Op deze manier krijgt u een beter beeld van wat er mogelijk is.