NVHK
Image default
Bedrijven

Schoonheidssalon Velp: BeautyByHeidi

Bent u op zoek naar een deskundige schoonheidssalon in Velp en omgeving? Dan kunt u nu ook terecht bij BeautyByHeidi. Bij ons kunt u terecht voor verschillende behandelingen voor een betere huid. Dus heeft u last van pigmentvlekken, rimpels of andere huidproblemen, zoals rosacea? Kom dan eens langs, dan bespreken wij samen wat wij voor u kunnen betekenen.

Schoonheidssalon Velp voor iedereen

BeautyByHeidi is de schoonheidssalon in Velp voor iedereen. Wij maken voor iedereen graag een afspraak, maar richten ons specifiek op mensen van veertig jaar en ouder. Ouder worden kan lastig zijn, maar uw huid hoeft echt niet minder mooi te worden! Wanneer u bij ons langskomt, maken wij dan ook altijd eerst een huidanalyse en bespreken wij uw wensen. Wij bieden verschillende behandelingen aan voor verschillende huidproblemen.

Onze behandelingen

Heeft u last van pigmentvlekken, dan maken wij gebruik van de Yon-Ka Hydrasun behandeling. Bij deze behandeling, die tachtig minuten duurt, zorgen wij ervoor dat het pigment wordt verminderd en uw huid extra gehydrateerd wordt. Wilt u uw huid juist goed reinigen? Dan maken wij gebruik van de Yon-Ka Le Grand Classique behandeling. Deze behandeling duurt negentig minuten en maakt gebruik van etherische oliën. Bij een droge of gevoelige huid raden wij de Hydralessence of Sensitive behandelingen aan. Naast deze behandelingen, bieden wij ook een anti-age behandeling aan waarbij wij trachten de huid te verjongen. Dit doen wij voornamelijk door middel van fruitzuurpeelings en bindweefselmassages. Kijk op onze website voor een uitgebreide uitleg van onze behandelingen.

Over ons

Bij ons gaan wij samen met u aan de slag met het krijgen van een mooie huid. Voor veel mensen zorgt een mooie huid voor meer zelfvertrouwen en dat zien wij graag! Door u bij ons te laten behandelen zorgt u ervoor dat u weer gaat stralen en uw huid zichtbaar mooier wordt. Gracieus ouder worden wil toch iedereen? Via onze website kunt u gemakkelijk een afspraak maken voor een gratis adviesgesprek of een huidanalyse. Tijdens deze afspraak geven wij u graag meer informatie over hoe wij uw huid weer mooier en jonger kunnen maken. Kijk op onze website wanneer wij nog plek hebben en boek direct uw afspraak!