NVHK
Image default
Bedrijven

Bach bloesem kopen IT IS!

Als u vaker last heeft van negatieve emoties of andere gemoedstoestanden, zoals angst, stress of een gebrek aan zelfvertrouwen; dan kan Bach bloesem de oplossing voor u zijn. Mooie bach bloesem is een vloeibare plantenextract, gecombineerd met zuiver bronwater, dat een positieve werking heeft op negatieve emoties en andere gemoedstoestanden. Deze geneeskrachtige behandelmethode is ontdekt door de Engelse arts en homeopaat, dr. Bach. Hij gaat ervan uit dat bloemen en andere onderdelen van planten, in combinatie met zuiver bronwater, een voordelige werking hebben voor problemen zoals: angstgevoelens, stress en paniek. Bach bloesem is ook de oplossing voor andere klachten zoals vermoeidheid of concentratieverlies.

Bach bloesem is geschikt voor allerlei kwaaltjes

Bach bloesem is de remedie tegen allerlei kwaaltjes. Er zijn 38 verschillende soorten remedies. Het heeft een kalmerende werking en zijn bovendien zeer eenvoudig in gebruik. U mengt twee druppels van het extract in een glas water en drinkt deze in kleine slokjes. Maar u kunt ook gewoon twee druppels van het extract rechtstreeks op de tong doen. Ze zijn volstrekt onschadelijk en kunnen door zowel kinderen als volwassenen gebruikt worden. Het doel van deze remedie is een positieve kijk op het leven, een lekker en fit gevoel en een gezonde geest. Het gaat hierbij om het omzetten van het negatieve in het positieve.

Bach bloesem werkt bij elk gemoedstoestand

Wij hebben een groot assortiment van Bach bloesem. Om te kunnen bepalen welke remedie het beste bij u past, is het belangrijk om te weten wat u precies voelt of hoe u zich voelt. Voelt u zich angstig, onzeker of wanhopig? Elk soort Bach bloesem werkt aan een specifieke gemoedstoestand. Heeft u meerdere soorten van de extracten nodig? Dan kunt van elk soort extract twee druppels in een mengflesje doen en telkens vier druppels innemen. Wilt u weten of Bach bloesem de oplossing voor u is? Maak dan gerust contact met ons om de mogelijkheden te bespreken. We kunnen voorzien van advies op maat.