NVHK
Image default
Dienstverlening

Parking bij de luchthaven van Eindhoven : er moet een betere manier bestaan!

Het gemak van parkeren en vliegen

Jouw wagen bij de luchthaven parkeren is veruit de beste manier om jouw reis aan te vatten. Plaatsen waar je kan worden afgezet zijn vaak overvol en verwarrend. Soms moet je blijven rondrijden om een vrije plaats te vinden om uit te stappen. En dan zijn daar reeds de beveiligingsdiensten die je opjutten om de wagen te verzetten zelfs vooraleer je jouw bagage uit de koffer hebt kunnen nemen. Dat is geen ontspannende manier om jouw reis te beginnen! Eazzypark.nl biedt zowel overdekte als niet-overdekte parkeermogelijkheden aan met gratis shuttlediensten naar de luchthaven en terug , als je terug komt van reis. Je hoeft enkel online te reserveren en te betalen en dan jouw bevestiging uit te printen en te overhandigen aan de bediende op het parkeerterrein dat je hebt uitgekozen. Uw vrije parkeerplaats wordt gegarandeerd en je kan zelfs een kaartje uitprinten zodat je niet verloren rijdt op zoek naar jouw parkeermogelijkheid.

 

Beveiligde lange termijn parking

Onze beide parkeerterreinen bij de luchthaven van Eindhoven zijn beveiligd en afgesloten. Ze worden bewaakt en hebben een 24 uren shuttledienst naar en van de luchthaven. Jouw wagen staat dus veilig terwijl je weg bent, en is tot je beschikking als je terug komt, op welk uur van de dag of de nacht dat ook moge zijn. Je zal je echt geen zorgen moeten maken over jouw wagen, hetzij omwille van vandalenstreken, inbraak of diefstal, terwijl je weg bent. Je kan je gerust ontspannen en genieten van je reis, terwijl je weet dat hij daar, als je terug komt, op jou staat te wachten zoals je hem achtergelaten hebt.

Onze vlugge parkeerplaatsen helpen je snel op weg.

Omdat je online gereserveerd hebt en onze parkeerplaatsen bemand worden met bedienden, is het gemakkelijk en snel te parkeren. Onze tarieven op al onze plaatsen zijn 40 à 70 percent goedkoper dat de plaatsen op de luchthaven zelf. Je kan dus die besparingen gebruiken voor de reis zelf! Waarom zou je een vriend of een familielid moeten lastig vallen om je naar de luchthaven te voeren of om je te komen ophalen op de luchthaven? Als je weet hoe dikwijls vluchten vertraging kunnen hebben, kan je dat veel tijd – en ook geld kosten, vooral als ze staan te wachten op een van de express parkings. Wij bieden je dus de kans om juist hiervan niet afhankelijk te moeten zijn als je vertrekt vanop Eindhoven door gebruik te maken van de gemakkelijke en goedkope Eindhoven airport parking .

 

 

https://eazzypark.nl/