NVHK
Image default
Dienstverlening

Wanneer moet u uw boekhouding uitbesteden?

Wilt u een betrouwbaar bedrijf voor salarisadministratie in Valkenswaard of een administratiekantoor in Valkenswaard? Lees er in deze blog over.

Waar moet u op letten?

Waar moet u op letten bij het uitbesteden van uw boekhouding en administratie? Het is belangrijk dat u zelf het overzicht houdt met het bedrijf, zodat u weet hoe alles loopt en waarom dat zo is. Zo blijft u altijd aan het roer staan van uw eigen bedrijf. Spreek daarnaast ook altijd uw verwachtingen uit wanneer u uw administratie uitbesteed. Welke taken moeten worden uitgevoerd?  En hoe en wanneer wilt u dit geregeld hebben? Hoe wilt u dat de facturen eruitzien? Daar moet allemaal over nagedacht worden. 

Verschillende soorten administratie

Een boekhouder of administratiekantoor weet aan welke wettelijke eisen uw administratie moet voldoen. Zij zijn goed op de hoogte van regelgeving. Er zijn verschillende soorten administratie die u kunt uitbesteden, zoal de salarisadministratie, loonadministratie, maar ook belastingaangiften of het opmaken van facturen. Wilt u zeker zijn dat uw administratie goed verloopt? Dan kunt u deze het beste uitbesteden. 

Administratie uitbesteden

U kunt in sommige gevallen prima uw administratie zelf bijhouden, maar u kunt ook uw administratie uitbesteden. Sommige kleinere bedrijven kunnen gemakkelijk zelf hun administratie doen. Maar soms is er geen andere keus. Zo heb je een accountantsverklaring nodig bij de besloten vennootschap als ondernemingsvorm. Sommige bedrijven hebben dus verplichtingen. Het uitbesteden van de administratie biedt een uitkomst wanneer u hier onnodig veel tijd aan kwijt bent of merkt dat u kennis op dit gebied tekort komt. 

Op zoek naar een boekhouder in Valkenswaard? Of een administratiekantoor in Veldhoven? Contacteer Ad-Vi. 

https://advi.nl

Gerelateerde artikelen

Slot met spoed vervangen

Pas op voor louche slotenmakers – stappen om jezelf te beschermen tegen slotenmaker fraude

Chiropractie: de voordelen van deze manuele therapie