NVHK
Image default
Dienstverlening

Slot met spoed vervangen

Er zijn veel gevallen waarin het slot met spoed vervangen moet worden en gevallen waarin de klant niet kan wachten tot de volgende dag. Als het slot van de voordeur kapot is bijvoorbeeld of als er ingebroken is.  In deze gevallen moet het slot met spoed vervangen worden en dit kan een slotenmaker Den Haag doen.

Als je met spoed een slot wil laten vervangen kun je met de buitendienst van een slotenmaker Den Haag bellen. Ze stellen je een aantal vragen om te kijken of het echt een spoedgeval is en als dit zo is sturen ze meteen een slotenmaker Den Haag op pad om je te helpen. De buitendienst is elke dag open en op iedere uur van de dag bereikbaar.

Je moet wel rekening mee houden dat je extra toeslagen betaald wanneer je gebruik maakt van de spoeddienst van een slotenmaker Den Haag. Zo betaal je twee tot drie keer meer dan je normaal zou betalen. Dit komt door de toeslagen voor onregelmatige werktijden dat de slotenmaker aan de werknemers moet betalen. Als je tot de volgende werkdag kan wachten is het verstandig om dit te doen want je betaalt dan veel minder voor het laten vervangen van het slot.