NVHK
Image default
Beauty en verzorging

Laat uw haar knippen, verven en stylen door deze kapper nabij Krimpen aan den IJssel

Wanneer u op zoek bent naar een professionele kapper in de buurt van Krimpen aan den IJssel, dan is het aan te raden om naar Moniques Hairfashion te gaan. Deze salon is gevestigd in Krimpen aan de Lek en heeft diverse ervaren en vakkundige kappers in dienst. Zij hebben al vele mensen aan een nieuw haarstijl geholpen en zijn altijd op de hoogte van de laatste trends. Deze salon is zowel geschikt voor dames als heren en kinderen. U kunt dus met het hele gezin langsgaan. Of u uw haar nu alleen wilt laten knippen of juist wilt laten verven of stylen; bij deze kapper zit u helemaal goed! Aan de hand van uw wensen geven ze u de haarstijl die helemaal bij u past.

Een nieuwe haarstijl gebaseerd op de nieuwste haartrends

Bij deze kapper in de buurt van Krimpen aan den IJssel wordt niet alleen uw haar geknipt, maar profiteert u van een totaalservice. Zo wordt u vriendelijk ontvangen en kunt u vrijwel direct plaatsnemen onder het genot van een kopje koffie of thee. Vervolgens luisteren de kappers naar uw wensen en geven ze, indien gewenst, ook graag advies. Door hun ervaring en kennis van de nieuwste trends kunnen ze u meer vertellen over welke haarstijl bij u past. U kunt uw haar laten knippen, verven en stylen op basis van uw eigen wensen, maar u kunt uzelf ook laten verrassen. Mannen kunnen naast het knippen van hun haar ook hun baard laten bijwerken. Dit gebeurt op een klassieke en professionele manier door middel van een open mes.

Maak direct een afspraak online

Bent u benieuwd wat deze kapper nabij Krimpen aan den IJssel voor u kan betekenen? Wilt u direct een afspraak maken of heeft u nog vragen? Neem dan contact met hen op. Hun contactgegevens vindt u op hun website. Daarnaast kunt u ook online een afspraak maken, zodat u hiervoor niet hoeft te bellen. Vervolgens verwelkomen de professionals van Moniques Hairfashion u graag in hun salon in Krimpen aan de Lek.

https://moniqueshairfashion.nl/