NVHK
Image default
Beauty en verzorging

Ook voor Tandpasta kun je bij Tandartswereld.nl terecht

Iedereen droomt van een mooi en stralend gebit. Toch weten we niet wat nu de beste manier is om de tanden schoon te krijgen en te houden. Er zijn zoveel verschillende soorten tandpasta met allerlei smaken en doelen. We hebben tandpasta nu eenmaal iedere dag nodig en willen onze tanden zo goed mogelijk verzorgen. Vindt u het aanbod aan tandpasta ook te groot? We helpen u graag om de keuze gemakkelijker te kunnen maken.

Tandpasta’s met fluoride

Fluoride is een veel voorkomend ingrediënt in tandpasta. Het versterkt uw tandglazuur, helpt met het herstellen van licht ontkalkte tanden en helpt gaatjes voorkomen. In tandpasta voor kinderen, ligt het fluoridegehalte veel lager omdat het nog wel eens voor kan komen dat kinderen de tandpasta doorslikken.

Biologische tandpasta’s

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor biologische producten, zo ook voor biologische tandpasta’s. Biologische tandpasta bevat geen kunstmatige zoetstoffen en parabenen. Deze stoffen dragen ook niet bij aan de reiniging van de tanden en zijn daardoor misbaar. Ook is deze tandpasta geschikt voor veganisten. De tandpasta’s bestaan grotendeels uit biologische producten met smaken zoals kokos, mint, meloen en kaneel. Ook zijn er tandpasta’s die gemaakt zijn van verse planten extracten. Deze tandpasta’s bevatten bijna geen zoetstoffen en kleurstoffen. Ook stimuleert deze tandpasta het aanmaken van speeksel. Te weinig speeksel kan weer zorgen voor gaatjes in uw gebit.

Houtskool tandpasta’s

Deze zwarte tandpasta heeft een reinigende werking. Het verwijderd bacteriën in de mond en zorgen ervoor dat eventuele oppervlakkige verkleuringen verdwijnen. Het is dan ook mogelijk om uw tanden op een veilige manier witter te maken met de houtskool tandpasta. Poetsen met houtskool tandpasta, zorgt voor een zwarte schuimende laag in uw mond. Ook bekende fabrikanten hebben houtskool tandpasta inmiddels opgenomen in het assortiment. Door twee keer per dag de houtskool tandpasta te gebruiken, zult u sneller resultaat zien.

Tandpasta’s zonder fluoride

Ook bestaan er tandpasta’s zonder fluoride. Bij een evenwichtige levensstijl, kunnen uw tanden ook beschermd worden zonder fluoride. Tandpasta zonder fluoride is dan ook de perfecte keuze voor mensen die minder fluoride binnen willen krijgen. Deze tandpasta’s bevatten ingrediënten die het effect van fluoride nabootsen.

Hopelijk heeft u zo een beter beeld gekregen van de vele soorten tandpasta’s die er zijn en wat voor functies ze hebben. U kunt nu direct zoeken naar het soort tandpasta dat bij u past. Ontdek ons veelzijdige aanbod op onze website.

https://www.tandartswereld.nl/