NVHK
Image default
Beauty en verzorging

Voorzie uw jukbeenderen van fillers om uw huid te verjongen en verbeteren

Bent u van mening dat uw huid er verouderd uitziet en wilt u hier iets aan laten doen? In dat geval heeft u geluk dat er tegenwoordig veel manieren bestaan om dit op te lossen. Er zijn diverse beautyspecialisten die over oplossingen beschikken om de huid te verjongen en dus verbeteren. Bent u bijvoorbeeld al bekend met fillers? Fillers worden vaak ingezet om de jukbeenderen meer volume te geven. Het gebruik van fillers zorgt voor een vollere huid, waardoor uw huid gelijk jonger en frisser wordt. Wilt u fillers in uw jukbeenderen laten plaatsen? Dan kunt u terecht bij Kliniek De Medici in Blaricum, in ’t Gooi. Zij voorzien u van een passende behandeling, zodat u gezicht zijn volume terugkrijgt en dus een jonge en frisse uitstraling krijgt.

De behandeling is al snel voltooid

Een verouderde huid kan twee mogelijke oorzaken hebben. Het kan zijn dat de botstructuren slijten in uw gezicht naarmate u ouder wordt. Het gevolg hiervan is dat het volume afneemt. Een andere reden is dat het vetweefsel eveneens afneemt naarmate u ouder wordt. De oplossing hiervoor is dus het plaatsen van fillers in uw jukbeenderen. Bij Kliniek De Medici kijken ze voorafgaand hieraan eerst goed naar de vorm van uw gezicht. Hun deskundige medewerkers brengen eerst in kaart op welke plaatsen in uw gezicht het meeste volume is verloren. Hierna bespreken zij de mogelijkheden van de behandeling met u. Uiteraard worden ook de mogelijke risico’s met u besproken, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Besluit u akkoord te gaan met het behandelplan? Dan starten zij direct. De behandeling op zich duurt slechts enkele minuten, dus beschikt u al snel over fillers in uw jukbeenderen!

Maak een afspraak voor een behandeling

Kortom, bij Kliniek De Medici zit u helemaal goed voor het plaatsen van fillers in uw jukbeenderen. Wilt u deze behandeling uit laten voeren in hun kliniek in Blaricum, ’t Gooi? Breng dan een bezoek aan hun website en maak direct een afspraak. Hiervoor maakt u gebruik van de contactgegevens. Heeft u vragen? Stel deze dan aan een van hun deskundige medewerkers.

https://kliniekdemedici.nl/