NVHK
Image default
Beauty en verzorging

Wat is korean skincare?

Een goede huidverzorging is niet alleen belangrijk voor je ijdelheid – het kan je ook helpen een betere algemene gezondheid te krijgen. De juiste producten kunnen je helpen om je huid er gezond uit te laten zien, plus het verbeteren van de textuur en teint van je huid kan zelfs je humeur en zelfvertrouwen een boost geven!

Neem de tijd om een goede huidverzorgingsroutine te ontwikkelen, te beginnen met het regelmatig scrubben van uw huid, tonifiëren, reinigen en hydrateren. Het is niet nodig om veel geld uit te geven aan dure producten. Het enige wat je echt nodig hebt zijn kwaliteitsingrediënten, een paar minuten per dag, en de motivatie om het te doen.

Mensen geven veel geld uit aan producten, maar een goede huidverzorging hoeft geen fortuin te kosten. Huidverzorging is belangrijk om je huid mooi te houden – en het is iets wat je elke dag kunt doen om de manier waarop je huid eruit ziet en aanvoelt te verbeteren. Bovendien is het iets wat iedereen, met welk budget dan ook, kan doen.

In Korea is het geen optie, het is een manier van leven. De koreaanse skincare 10-stappenmethode wordt door vrouwen en mannen toegepast als een cultureel winkelritueel, waarbij producten worden gebruikt die zijn samengesteld uit ingrediënten waarvan is bewezen dat ze effectief samenwerken. Het gaat er niet om dat je meer producten hebt dan je kunt tellen; het gaat erom dat je de tijd neemt om de juiste dingen voor je huid in de juiste volgorde te doen. Dus of je nu nieuw bent in deze manier van denken of gewoon je eigen regime wilt verbeteren, The 10-Step zal je de tools, tips en trucs geven die je nodig hebt om thuis een gezonde, gladde huid te ervaren.

De Koreaanse huidverzorging routine staat over de hele wereld bekend als K-beauty en komt uit Seoul, het hart van de moderne Koreaanse schoonheid. De 10-stappen huidverzorgingsroutine is een anti-aging Koreaanse huidverzorgingsroutine die je kunt gebruiken om je huid te verbeteren. Door tien stappen te gebruiken in plaats van een paar, wordt de schade aan de huid beperkt doordat er minder producten worden gebruikt, die elk hun eigen werk beter doen.

Word wakker met een prachtige huid met huiddeskundige en 10-Step Sweet Potato oprichter Charlotte Cho’s one-of-a-kind, hyper-gerichte huidverzorgingsroutine voor de onzuivere en gevoelige huid. De Koreaanse 10-stappen huidverzorging is een meerstappen huidverzorgingssysteem dat de balans herstelt en de huid beschermt tegen schadelijke invloeden. In dit boek wordt Charlotte’s expertise tentoongesteld en neemt ze de lezers in lekentaal mee op een reis door de basisprincipes van Korea’s iconische 10-stappen filosofie, waarbij ze een prachtige routine binnen handbereik legt samen met recepten voor DIY huidverzorgingsproducten en factsheets over veelvoorkomende irriterende stoffen.

https://kocosmo.nl/

Gerelateerde artikelen

Last van haaruitval?

Schoonheidsspecialiste Apeldoorn biedt talloze behandelingen

In plaats van een Hapro zonnebank een MegaSun kopen