NVHK
Image default
Aanbiedingen

Plus of Lidl? – Waar Kan Jij Het Beste Je Kerst Boodschappen Doen?

Zowel de plus als de lidl folders staan deze week bom-vol met geweldige aanbiedingen. Kerst begint weer bijna en alle supermarkten proberen de kortingen flink op te schroeven zodat jullie minder hoeven te betalen tijdens de feestdagen.

Supermarkten staan niet altijd bekend om hun doorzichtigheid, maar als het op de wekelijkse folders aan komt is dit anders. Het is lastig te zeggen welke supermarkt nou echt het goedkoopste is, maar het is een stuk makkelijker om de aanbiedingen te vergelijken!

In dit artikel is dit precies wat we gaan doen!

Wij hebben zowel de Plus folder en de Lidl folder doorgekeken en hebben het voor jullie op een rijtje gezet!

 

Goedkoopste traditionele kerst?

Ga je voor een traditionele kerst, dan lijkt het er in eerste instantie op dat de Plus voorop loopt. Op de eerste paginas komen all snel vele traditionele vlees en niet-vlees producten die flink afgeprijst zijn.

Wanneer je in de Lidl folder kijkt zie je eerst een feest stol die in de aanbieding is, maar de volgende paginas zijn iets minder traditioneel.

Ga je voor traditioneel, dan is de Plus in onze ogen net de winnaar, maar het scheelt niet veel.

 

Vegetarisch?

Meer en meer mensen eten vegetarisch*, en dit is met kerst dus ook het geval. Hoewel de plus erg sterk is in de aanbiedingen op groeten en fruit, heeft de lidl ook veel aanbiedingen in deze categorie.

Wij Nederlanders eten ook veel aardappels en hier spant de Lidl in onze ogen toch echt de kroon. Gelijk spel dus!

 

Effe iets anders!

Hier doet de Lidl het heel goed en hebben ze paginas vol maaltijdboxen die het iedereen heel makkelijk maken een lekkere maaltijd klaar te maken. Kortingen zijn groot en het is natuurlijk ontsettend handig, zeker in de dagen voor en na de echt feestdagen wanneer we toch allemaal iets minder zin hebben om te koken!

Deze wint de Lidl ookal heeft de plus er ook een hele boel tussen staan!

 

Conclusie

Zodra je de wekelijkse folders gaat vergelijken is het iets makkelijker om te zeggen welke supermarkt beter geschikt is voor je situatie. Het blijft natuurlijk wel lastig!

Liggend aan je recept kan het al snel andersom zijn dus is het altijd aan te raden om zelf even een kijkje te nemen in de supermarkt folders voordat je boodschappen gaat doen.

 

* bron – https://www.vegetariers.nl/bewust/veelgestelde-vragen/factsheet-consumptiecijfers-en-aantallen-vegetariers-

 

https://www.folderbode.nl/