NVHK
Image default
Woning en Tuin

Schakel een professioneel hoveniersbedrijf in nabij Roermond voor echt vakmanschap

Wilt u graag een schitterende tuin, maar heeft u zelf geen groene vingers? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken! Er zijn diverse hoveniersbedrijven die dit graag voor u verzorgen. Zo kunt u de specialisten van Jack Hannen Hoveniersbedrijf inschakelen. Dit hoveniersbedrijf nabij Roermond is gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van tuinen en hebben ook een tuinman in dienst voor het onderhoud. Hierbij kiest u zelf hoe vaak er onderhoud gepleegd wordt aan uw tuin. Zo kiest u voor periodiek of incidenteel onderhoud. Bij dit hoveniersbedrijf in de omgeving van Roermond bepaalt u het helemaal zelf.

 

Deze specialist neemt uw tuin volledig onder handen

Voor de tuin van uw dromen schakelt u een ervaren specialist in. Bij Jack Hannen Hoveniersbedrijf in de buurt van Roermond bent u verzekerd van professioneel vakmanschap. Of u nu zelf al een idee heeft over hoe uw tuin eruit moet komen te zien of wanneer u geen idee heeft, de medewerkers van deze specialist creëren de mooiste tuin voor u. Van ontwerp tot het onderhoud, alles wordt voor u geregeld. U vertelt uw wensen aan de medewerkers en ontvangt deskundig advies over de mogelijkheden. Dankzij de liefde voor alles wat groeit en bloeit, maken deze vakmensen een succes van uw tuin.

Een uniek ontwerp dat realistischer is dan ooit

Ziet u uzelf al zitten in uw mooie tuin? Heerlijk ontspannen met een kopje thee of een verfrissend drankje genieten van al het mooie groen om u heen. De specialisten van Jack Hannen Hoveniersbedrijf nabij Roermond ontwerpen een tuin die gebaseerd is op uw wensen. Voordat het ploegen en zweten begint, krijgt u het tuinontwerp natuurlijk eerst te zien. U kunt het ontwerp zien door middel van een Virtual Reality-bril in combinatie met een speciaal ontworpen app. Op deze manier heeft u de unieke mogelijkheid om vooraf al rond te lopen in uw nieuwe tuin. Zo krijgt u naast een nieuwe tuin op basis van uw wensen ook nog een unieke ervaring bij deze specialist!

https://jackhannen.nl/