NVHK
Image default
Woning en Tuin

Raambekleding in een modern interieur

Een modern interieur straalt luxe en rust uit. Dit komt doordat in een modern interieur veel gebruik wordt gemaakt van strakke lijnen en materialen. Neutrale kleuren zoals grijs, wit en zwart nemen in een modern interieur de overhand. In deze blog helpen we jou met het in richten van je moderne interieur een eindje op weg. Wij gaan kijken naar welke raambekleding jouw moderne interieur helemaal afmaakt. 

RAAMDECORATIE VOOR EEN MODERN INTERIEUR

RAAMDECORATIE

Jaloezieën 

Zoals al is benoemd kenmerkt een modern interieur zich aan zijn strakke lijnenspel, en de neutrale luxe kleuren. Jaloezieën passen door hun kaarsrechte horizontale lamellen perfect in een modern interieur. Jaloezieën zijn te verkrijgen in de materialen hout, pvc en aluminium. De materialen aluminium en pvc zijn het populairste in een modern interieur. Aluminium is een populaire keuze omdat dit materiaal het meeste licht weerkaatst, wat zorgt voor een mooie lichtinval in een modern interieur. Het is zeer gemakkelijk om met jaloezieën de hoeveelheid lichtinval te bepalen. Bepaal met een handomdraai de positie van de horizontale lamellen en geniet van het lijnen spel op de muur of vloer. Jaloezieën zijn in allerlei neutrale kleuren te bestellen zo is er altijd een jaloezie die perfect match met jouw moderne interieur. 

Plisségordijnen 

Plisségordijnen zijn ook een uitstekende keuze voor een modern interieur. Plisségordijnen creëren een strakke horizontale band in het midden van je kozijn, en kunnen licht aan de bovenkant en onderkant van je raam doorlaten. Kies voor een wit, grijs of zwart plisségordijn om je interieur een zo modern mogelijke look te geven. 

Moderne raambekleding voor een lage prijs 

 

Raambekleding voor een modern interieur hoeft niet duur te zijn. Online kun je bij ilumio raambekleding voor een eerlijke prijs gemakkelijk jaloezieën en plisségordijnen op maat bestellen, in de kleur die perfect bij jouw interieur past. Ten eerste kan ilumio kan al hun raambekleding voor scherpe prijzen verkopen doordat alle producten direct van eigen fabriek geleverd worden. Het online gevestigde ilumio beschikt ten tweede ook niet over dure winkelpanden of grote voorraden.