NVHK
Image default
Woning en Tuin

Met spoed een loodgieter voor al uw klussen in Rotterdam

Met een verlende storing of lekkage thuis zitten is niet fijn, contact opnemen met een spoed loodgieter zoals Regio Loodgieters is daarentegen wel fijn. Uw spoedklus wordt door vakmannen verholpen en u kunt meekijken bij de klus of gerust wachten op de bank. U staat bij Regio Loodgieters nooit plots voor torenhoge kosten, dit wordt op voorhand besproken. Maar wat zijn de redenen om een spoed loodgieter in te schakelen?

De veelgenoemde spoedklussen

Er worden dagelijks door heel Nederland honderden spoed loodgieters ingeschakeld die een 24/7 service hanteren en er zijn vele soorten spoedklussen. Bij een spoedklus kunt u denken aan een dak reparatie vanwege een dak lekkage en een verstopping in het toilet of leiding. Een andere veelvoorkomende spoedklus is een waterlekkage of erger nog, een volgelopen kelder! Dit soort zaken dienen snel verholpen te worden om meer ellende te voorkomen

De voordelen van een spoedservice

Wat zijn nou de echte voordelen van een 24/7 spoedservice? Een sterk voorbeeld is dat u snel stressvrij bent, u kunt namelijk weer warm douchen want uw cv-ketel is weer gerepareerd. Er zijn vele voordelen van een spoedklus, ook kunt u bij een spoedklus weer snel door met uw dagelijks leven.

U bent z.s.m. van uw spoedklus af

Een spoedklus aanvragen is het snelste wat u doet, maar het verhelpen van uw klus kan enige tijd duren. Vaak zijn er bij spoedloodgieters minder vakbekwame loodgieters, waardoor u langer moet wachten totdat de klus geklaard is. Bij Regio Loodgieters is dit het geval, Regio Loodgieters heeft alleen vakmannen in dienst. De vakmannen hebben een opleiding gehad en weten precies wat ze moeten doen. Wilt u snel van uw spoedklus af zijn? Bel de loodgieter rotterdam

Stressvrij de dag door

Het fijnste aan een spoedklus in schakelen is dat u weer snel door kunt met uw dagelijks leven, want het heet niet voor niets een spoedklus. Wanneer uw cv-ketel bijvoorbeeld een storing heeft kunt u niet warm douchen, sterker nog dan staat u onder een ijskoude douche. Als u bij Regio Loodgieters een spoedklus aangevraagd hebt, dan kunt u weer snel warm douchen zodat u en uw gezin weer fris onderweg naar werk of school kan.

De lekkage wordt snel verholpen

Een lekkage is altijd foute boel, dit moet zo snel als mogelijk verholpen worden. Wanneer er te veel water op uw muur komt kan er waterschade ontstaan en zelfs schimmel. Dit moet u voorkomen, want het voorkomen is goedkoper dan het verhelpen. Wat doen bij Wateroverlast door Lekkage is een veelgestelde vraag maar het antwoord is eigenlijk heel eenvoudig, kijken of je het zelf op kunt lossen en anders hup, de loodgieter inschakelen.

Is het spoed?

Twijfelt u of het spoed is, kunt u dit altijd even navragen bij een loodgieter bij u uit de buurt. Waarom: zij geven u graag gevraagd en ongevraagd advies. En advies is vrijblijvend en gratis, dus gewoon even bellen zodat je zeker weet waar je rekening mee moet houden. Succes met de lekkage!