NVHK
Image default
Auto’s en Motoren

Onderhoud zelf je VW Classic met Paruzzi

Een kever vooras, een Spijlbus uitlaat en Karmann Ghia bumpers: dit en veel meer vind je in de online winkel van Paruzzi. Het Paruzzi-team heeft een speciale categorie ‘Kever vooras’ aangemaakt waarbinnen artikelen vallen als:

-vetnippels;

-lagers;

-bussen;

-vetkeerringen en

-bouten.

Van veel van deze kleine parts kun je er meerdere tegelijk bestellen. Deze zitten dan handig in één verpakking. Bijvoorbeeld vier moeren, twee aanslagrubbers, vier verlagingsrasterplaatjes en twee reparatiedelen. Klik je op een bepaald onderdeel dan zie je in één oogopslag of het nog voorradig is bij Paruzzi. Zo ja, dan staat er een groen vinkje en zelfs het aantal dat op voorraad is wordt vermeld. Verder valt te lezen voor welk type VW -naast de Kever, want daar zoek je op!- het product geschikt is. Klik je op het oranje blokje met ‘informatie’ dan verschijnt uitgebreidere documentatie met een overzichtstabel, chassisnummers en aanverwante producten.

Volkswagen onderdelen opzoeken

VW onderdelen Karmann Ghia zijn bij Paruzzi gerubriceerd in de volgende groepen: motor; benzine, uitlaat, kachel; transmissie; vooras, besturing; achteras, differentieel; remmen, velgen; bumpers, chassis, hand & voetbedieningen; carrosserie, interieur; elektriciteit en diversen. De groep carrosserie, interieur kent in dit geval maar liefst 23 subgroepen. Inderdaad, de mensen van Paruzzi maken het zoeken echt heel makkelijk! Binnen de subgroep ‘dashboard, zonneklep, gordel, spiegel’ vallen zowel binnen- als buitenspiegels. De Bullet chroom buitenspiegel van het eigen Paruzzi merk is een prachtexemplaar. In de jaren ’70 van de vorige eeuw was dit sportieve model enorm populair. Via de roterende voorkant is de spiegel eenvoudig af te stellen. Je kunt de Bullet per stuk kopen. Hij is voor links en rechts geschikt. Met de 5-panelen binnenspiegel kies je voor veiligheid. De spiegel van het merk Race Trim beslaat het complete interieur van links naar rechts. De afzonderlijke spiegels zijn zo geplaatst dat alle dode hoeken verdwijnen. Als extraatje kun je er een louvred gepolijste RVS huls bij aanschaffen. In de online reviews wordt deze spiegel zeer goed beoordeeld.

 

https://www.paruzzi.com/