NVHK
Image default
Auto’s en Motoren

Het leasen van een Ford Transit

Ford Transit lease is al langere tijd één van de meest populaire vormen van het leasen van een bedrijfsauto. Dit komt omdat de Transit er goed op staat als het gaat om het gebruik voor zakelijke doeleinden. Hij is immers groot en heeft een flinke laadruimte. Tegelijkertijd is hij zuinig in gebruik door de motor en alle moderne hulpmiddelen die op een auto kunnen zitten. Deze systemen helpen bijvoorbeeld op een manier zoals de actieve assistentiesoftware die zorgt dat het parkeren en afstand houden automatisch gebeurt. Dit maakt het rijden een stuk veiliger en gemakkelijker voor de bestuurder.

Een goede auto

Auto lease zakelijk aantrekkelijk houden doe je door altijd uit te gaan van zakelijke standpunten. Maak daarom voor jezelf een lijst van punten waaraan het voertuig moet voldoen. Allereerst natuurlijk met het oog op de prestaties die hij moet leveren. Wat moet de auto kunnen dragen? Hoeveel ga je hem gebruiken? Dergelijke vragen beantwoorden zal je al veel duidelijkheid kunnen verschaffen over de opties. Vaak blijkt dat juist de Ford Transit een positief antwoord op veel van deze vragen blijkt. Zoals eerder al gezegd heeft de auto een flinke laadruimte, tot wel acht kubieke meters die je kunt gebruiken.

Zakelijk auto Leasen beter dan kopen?

Met het oog op zakelijke voordelen kan leasen weleens beter zijn dan kopen. Dit heeft wel deels te maken met de voorwaarden waaronder je de leaseovereenkomst sluit. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat je een bedrijfsauto ook echt uitsluitend voor zakelijk gebruik inzet. Wanneer je privékilometers ermee rijdt dan komen er extra kosten bij kijken. Kijk ook naar extra’s die specifiek door de leasemaatschappij worden aangeboden wanneer je een Ford Transit wilt leasen. Duidelijk inzicht in de kosten bijvoorbeeld. Denk ook aan hulp bij ongevallen en dergelijke omstandigheden, hoe uitgebreider deze is, hoe beter het is.

https://www.autoleasecentrale.nl/