NVHK
Image default
Auto’s en Motoren

Haal jouw auto theorie ongelofelijk snel met 123-theorie

Wil jij niets liever dan de auto theorie snel halen? Dat snappen wij van 123-theorie als geen ander! Want het theorie examen is er toch eentje om flink tegenaan te hikken, daarom is het maar wat fijn om het én snel te halen én zo snel mogelijk achter de rug te hebben. Gelukkig voor jou kunnen wij jou hier perfect mee helpen.

Wat bieden wij aan?

Wij bieden de beste theoriecursussen aan. Verwachten we dan van je dat je meerdere keren terug komt naar de trainingslocatie om de theorie te leren? Nee, zeker niet! Je hoeft bij ons maar 1 keer naar de trainingslocatie te komen. Op de dag dat je cursus hebt slaag je ook direct voor het theorie examen. Ja, je hebt het goed gelezen. Je slaagt dezelfde dag nog bij het CBR voor je theorie. Dat is toch geweldig?!

Moet je dan al heel veel kennis hebben en voor aanvang van de cursus flink boven de boeken hangen en theorie in je hoofd stampen? Nee, ook zeker niet! Er zijn natuurlijk cursisten die het fijn vinden om zich van te voren al een beetje voor te bereiden. Daarom sturen we na je inschrijving een link naar je door waarmee je in onze leeromgeving kunt komen. Daar kan je alvast oefenen met diverse vragen en de lesstof al wat eigen maken. Maar dit is zeker geen must. Als jij er voor kiest om geheel onvoorbereid bij onze cursus aan te komen is het ook geen probleem. Ook dan komt het helemaal goed met het maken van het examen diezelfde dag.

Waar zijn jullie te vinden?

Wij zijn door het hele land te vinden. Van motortheorie in Alkmaar tot aan motortheorie in Goes, en van motortheorie in Breda tot aan motortheorie in Groningen. Zou je het niet erg vinden om iets verder te reizen om de cursuslocatie te bereiken? Vul dan bij je inschrijving meerdere voorkeursplaatsen in. De kans is dan groter dat je zo snel mogelijk op jouw voorkeursdatum terecht kan.

https://www.123-theorie.nl/