NVHK
Image default
Auto’s en Motoren

Lees hier alles over de Easee Home laadpaal

Elektrisch rijden is steeds meer in opkomst en ook de laadpalen zijn we steeds meer verschijnen in onze directe omgeving. Een laadpaal is meer dan alleen maar een paal die de voorziening biedt om uw auto weer van de nodige stroom te voorzien en ze zijn bovendien ook niet allemaal hetzelfde. Als u dacht dat er geen verschil in de laadpalen zit, dan doet u er zeker goed aan om even verder te lezen. Wanneer u er namelijk aan denkt om een eigen laadpaal te laten installeren, wilt u natuurlijk gaan voor de beste optie. Een van de nieuwste laadpalen is de Easee Home laadpaal. We vertellen u in dit blog graag meer over de kenmerken en voordelen van deze laadpaal en waarom wij denken dat dit een zeer goede optie is.

De kenmerken

De Easee Home laadpaal is veelzijdig in zijn gebruik en geschikt voor de aansluiting van wel 4 auto’s tegelijkertijd. De paal is daarnaast prima te combineren met bijvoorbeeld zonnepanelen en een warmtepomp. Geen zorgen over overbelasting, dankzij het zogenaamde “load balancing”. Daar waar een laadpaal doorgaans niet heel spannend en vaak zelfs saai in ontwerp is, is dit bij de Easee Home laadpaal anders. Deze laadpaal is namelijk strak vormgegeven en met zijn unieke design dan ook zeker geen doorn in het oog. De beschikbaarheid in meerdere kleuren geeft u altijd de keuze om te gaan voor de kleur die bij u past. Het activeren van de paal kan middels laadpassen, maar ook plug en charge is een optie.

Slimme laadpaal

Er zijn onder andere de standaard laadpalen en de slimme laadpalen. De laadpaal van Easee Home is een slimme laadpaal, wat inhoudt dat de paal weet dat er tussen 11 uur in de avond en 7 uur in de ochtend tegen een gunstig daltarief stroom geleverd kan worden. Geen zorgen dat de accu dan mogelijk niet vol zit, want ook dit is ingedekt met een slimme laadpaal. Laden met zonne-energie is ook mogelijk. Bij een slimme laadpaal kunt u dit eenvoudig instellen, evenals het moment dat de auto opgeladen moet zijn. Middels een app is dit te communiceren. U bent er op die manier zeker van dat u altijd met een volledig opgeladen auto kunt vertrekken en zo goedkoop mogelijk geladen hebt.

De montage

De laadpaal kan zowel aan de muur als direct in de grond gemonteerd worden. Bij de levering ontvangt u dan een wandplaat of een paal ter bevestiging. Het is net waar uw voorkeur naar uit gaat en wat de mogelijkheden zijn op de plaats van bestemming. Het laadstation is voorzien van een aansluiting, zodat er geen vaste laadkabel nodig is.

Gericht op de toekomst

Het kan voorkomen dat u in de toekomst over gaat van fase 1 naar fase 3 laden. Met deze laadpaal is dat geen probleem. De paal is namelijk geschikt voor beide. Op deze manier bespaart u ook de kosten van een nieuwe aansluiting. Zeer praktisch en wel zo voordelig dus. Ook bestaat de mogelijkheid voor smart charging. Meerdere laadpalen kunnen dan onderling communiceren en stellen op die manier de hoeveelheid elektriciteit af die per paal geleverd kan worden.

We kunnen dus wel stellen dat de Easee Home laadpaal niet alleen kwalitatief een goede optie is, maar ook nog eens een laadpaal die absoluut toekomstbestendig is. Niet geheel onbelangrijk is bovendien dat de laadpaal beschikbaar is tegen een goede prijs. Spreken de voordelen die de Easee Home laadpaal biedt u aan of heeft u nog andere vragen? Neem dan eens een kijkje op onze website voor meer informatie. Onze klantenservice staat bovendien graag voor u klaar als u vrijblijvend advies wilt.

https://www.accu-machine.nl/easee-home-laadpaal-37kw-tot-22kw.html