NVHK
Image default
Beauty en verzorging

Laser ontharen in Utrecht en omgeving

 

Wil je weg van de haartjes op je lichaam? Kies dan voor definitief ontharen in Utrecht. Dankzij de verschillende methoden kunnen ze jou altijd helpen om ongewenst haar te verwijderen Wat is laser ontharen?

Wat is laser ontharen?

Laser ontharen Utrecht is een medische procedure van ontharen waarbij een laser wordt gebruikt – een intense pulserende lichtstraal – om ongewenste haren te verwijderen. Tijdens laser ontharen in Utrecht gaat er een laserstraal door de huid van een individueel haarzakje. De intense hitte van de laser beschadigt het haarzakje, waardoor toekomstige haargroei gestopt wordt. Het is een methode die geschikt is voor diverse vormen van overbeharing. Ook aandoeningen als hypertrichosis komen in aanmerking voor een behandeling. Ook personen die liever geen normale lichaamsbeharing willen hebben kunnen gebruik maken van laser ontharen in Utrecht. Bijna alle huidtypes van zowel mannen als vrouwen kunnen behandeld worden met laser. Vrijwel alle lichaamsdelen zoals bijvoorbeeld het gezicht, bikinilijn, benen, armen, oksels en rug kunnen met laser ontharen Utrecht worden behandeld.

Kies je voor laser of IPL?

Naast laser ontharen Utrecht is er ook ontharen met behulp van lichtflitsen. De bekendste is IPL. Het belangrijkste verschil tussen IPL en laser ontharen is dat IPL vaak goedkoper is per behandeling maar ook minder effectief. Bij laser ontharen in Utrecht moet je twee keer terug, maar dan ben je wel definitief van je haren af. Bij ILP moet je veel vaker terug en kan soms zo zijn dat haren naar verloop van tijd harder terug groeien. Wil je dus op langer termijn de beste oplossing? Kies dan voor laser ontharen in Utrecht. Ook is laser ontharen in Utrecht niet pijnlijk, je voelt hoogstens een warm prikkelend gevoel, terwijl een behadeling IPL wel pijnlijk kan ijn. Al met al kan het beste worden gekozen voor laser ontharen in Utrecht.