NVHK
Image default
Zorg

Laat uw nekklachten behandelen door de specialist uit Den Bosch

Heeft u nekklachten? Dan wilt u hier ongetwijfeld zo snel mogelijk vanaf. Een praktijk als Fysiotherapie en Manuele Therapie Dirkse van den Heuvel uit Den Bosch kan u hierbij helpen. Als u bij deze praktijk in Den Bosch langsgaat, zullen uw nekklachten snel minder worden of zelfs verdwijnen. Omdat de therapeuten bij dit bedrijf diverse gespecialiseerde behandelmethodes aanbieden, verhelpen ze uw klachten op een specifieke manier. Dit maakt het mogelijk dat uw klachten snel verdwijnen.

De verschillende behandelmethodes van deze praktijk

Wanneer u Fysiotherapie en Manuele Therapie Dirkse van den Heuvel uit Den Bosch inschakelt voor uw nekklachten, kunt u verwachten dat de therapeut de beste behandelmethode voor u uitkiest. Dit wordt gedaan aan de hand van een intakegesprek waarbij uw klachten in kaart worden gebracht. Misschien is acupunctuur of dry needling therapie wel wat voor u? Of wellicht heeft u meer baat bij geriatrie fysiotherapie of bij manuele therapie? Ook voor oefentherapie Cesar, voor fysiofit, voor kinder-manuele therapie en voor (sport)fysiotherapie bent u bij deze praktijk aan het juiste adres. Wist u overigens dat het hier ook mogelijk is om deel te nemen aan een ZwangerFit-programma? Dit programma zorgt ervoor dat u zichzelf fit blijft voelen zowel voor als tijdens en na de zwangerschap.

Bent u verzekerd voor deze behandelingen?

Wanneer u nekklachten heeft en hiervoor naar deze praktijk voor fysiotherapie in Den Bosch wilt gaan, wilt u natuurlijk wel weten hoeveel dit u gaat kosten. Hier hoeft u zich gelukkig geen zorgen over te maken. De behandelingen voor zowel nek- als schouderklachten vallen zowel in de basisverzekering als in de aanvullende verzekering. Uw behandeling wordt dus gewoon vergoed. In hoeverre deze vergoed wordt, is wel afhankelijk van uw aanvullende verzekering. Voor meer informatie of vragen hierover is het aan te raden contact op te nemen met uw verzekeraar.