NVHK
Image default
Zorg

Zelfstandig blijven wonen met goede ondersteuning: bij deze woonzorg in Groningen kan het

Veel ouderen willen zelfstandig blijven wonen, maar hebben toch bepaalde ondersteuning nodig. U wilt bijvoorbeeld uw dagelijkse activiteiten blijven doorzetten, maar u hebt wel de hulp van thuiszorg nodig. Bij deze woonzorg in Groningen kunt u zelfstandig wonen en heeft u alle zorg benodigdheden in de buurt. Dit is een prachtige locatie om oud te worden zonder dat u zich ergens zorgen over hoeft te maken. Bij de Leyhoeve Exploitatie in Groningen zit u altijd goed.

Thuiszorg of dagopvang

Deze woonzorg in Groningen kent verschillende soorten woningen. Zo zijn er zorgsuites voor ouderen die specialistische zorg en veel ondersteuning nodig hebben. Ook zijn er zelfstandige appartementen voor ouderen die minder ondersteuning nodig hebben. In deze appartementen is het wel mogelijk om thuiszorg in te schakelen. Ook is het mogelijk om dagopvang te regelen zodat u een dagelijks ritme oppakt. U bepaalt dus zelf hoe uw leven eruit ziet in deze woonzorg in Groningen. Zo heeft u alle vrijheid én ontvangt u alle zorg die u nodig heeft.

Clubs en activiteiten

Bent u graag actief bezig en heeft u een groot sociaal netwerk? Dan sluit u prima aan bij deze woonzorg in Groningen. Hier zijn namelijk verschillende soorten clubs te vinden waar u zich bij kunt aansluiten. Ook worden er regelmatig activiteiten en uitjes georganiseerd voor alle bewoners. Zo kunt u eenvoudig nieuwe mensen leren kennen en een sociaal netwerk onderhouden. Bent u niet geïnteresseerd in een club? Dan kunt u ook mensen leren kennen in de gezellige cafés en restaurants.

Hotel voor bezoek

Leyhoeve exploitatie kent ook een prachtig hotel met tijdelijke verblijven. Hier verblijven bijvoorbeeld mensen die herstellende zijn van een operatie en tijdelijk niet zelfstandig kunnen wonen. In dit hotel kunnen ook vrienden en familie van bewoners blijven slapen. Dit is ideaal wanneer u familie heeft die ver weg woont.

https://www.leyhoeve.nl/