NVHK
Image default
Zorg

Begeleid wonen voor jongeren

Zijn er bepaalde zaken waar je tegenaan loopt in het dagelijks leven? Zijn er bepaalde valkuilen als het gaat om zelfstandig wonen? Ben je op zoek naar een organisatie die begeleid wonen aanbiedt voor jongeren? Dan ben je bij Leviaan aan het juiste adres. Deze organisatie biedt een aantal trajecten en coaching aan voor mensen met een psychische kwetsbaarheid.

Kamers met Kansen

Leviaan biedt verschillende mogelijkheden aan op het gebied van begeleid wonen voor jongeren. Vanuit het project Kamers met Kansen wordt er wooncoaching aangeboden. Ook jongeren met autisme kunnen in een trainingscentrum terecht. Samen met de professionals van de organisatie wordt er aan hun toekomst gewerkt in een stabiele omgeving. Kamers met Kansen is er met begeleid wonen voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar die nog niet op hun eigen benen kunnen staan, maar dit wel heel graag zouden willen. Het idee van dit traject is dat je binnen twee jaar begeleid wonen zelfstandig kunt wonen.

Coaching en ondersteuning

Leviaan begeleidt mensen met een psychische kwetsbaarheid. Zo wordt er geholpen bij het bepalen van het gewenste leven en de stappen die nodig zijn om dat leven te bereiken. Maak gebruik van de coaching en ondersteuning waar dit nodig is. Leer omgaan met je kwetsbaarheden, ga weer sociale contacten aan en deel mee aan zinvolle activiteiten. Stap voor stap ga je zo een mooie toekomst tegemoet. Met de nieuw aangeleerde vaardigheden kun je volledig op je eigen benen staan in de huidige maatschappij.

Begeleid wonen voor jongeren met autisme

Leviaan staat ook jongeren bij met autisme. In het trainingscentrum worden jongeren en jongvolwassen tussen de 18 en 25 jaar ondersteunt en gecoacht. Samen met de cliënt wordt er gezocht naar werkende oplossingen. Hierbij wordt rekening gehouden met je beperkingen én mogelijkheden. Maak gebruik van het begeleid wonen voor jongeren en binnen twee jaar zul je alle vaardigheden hebben aangeleerd die je nodig hebt om je staande te houden in de maatschappij. Werk samen aan een mooie toekomst met professionals. Je bereikt de organisatie via de contactmogelijkheden op de website.

https://leviaan.nl/