NVHK
Image default
Gezondheid

Waarom een labjas aanschaffen?

Waarvoor dient een goede labjas? Een labjas, ofwel laboratoriumjas, wordt vaak gedragen in laboratoria als een persoonlijk beschermingsmiddel. Deze ruimvallende, lange jas heeft lange mouwen en moet snel uitgetrokken kunnen worden in geval van nood. De grote zakken in een labjas zijn in het leven geroepen doordat er geen tassen toegestaan zijn in veel laboratoria. Zoek je nog een labjas voor je werk? In het assortiment van WomenWorks vind je labjassen voor vrouwen in diverse kleuren. Kies voor bijvoorbeeld oranje, groen of pistache en fleur je werk dagelijks weer op met de verrassende kleuren. Liever toch wit? WomenWorks biedt meerdere witte, getailleerde labjassen aan.

Een labjas is onmisbaar tijdens je werk op het laboratorium

Heb je een nieuwe baan gevonden en betekent dit dat je al snel aan de slag gaat bij een chemisch of medisch bedrijf? Als je op het laboratorium gaat werken, is het van belang dat je een of meerdere goede labjassen in je garderobe hebt liggen. Waar je die koopt? WomenWorks biedt een labjas aan in diverse modellen en kleuren. Hier vind je gegarandeerd de bedrijfskleding die bij je past. Naast labjassen vind je hier ook helmen, handschoenen, laskleding, jassen, overalls en nog veel meer. Kortom: al je werkkleding koop je bij WomenWorks. Je bestelt je kleding eenvoudig en snel online. Liever eerst passen? Bezoek dan de showroom in Heesch en neem je nieuwe kleding direct mee!

Een labjas en vele andere bedrijfskleding koop je bij de specialist

Zoek je al een tijdje naar nieuwe bedrijfskleding waar jij je goed in voelt? Voor je werk in de bouw of de industrie, of bijvoorbeeld bij een wellness of een medische organisatie? Waar je ook werkt, als je modieuze en functionele bedrijfskleding nodig hebt, ga je naar WomenWorks. Met het assortiment van deze specialist speel je altijd op safe én wordt er duidelijk onderscheid gemaakt tussen man en voruw. Op ieder moment, op elke plek en bij elke functie. Laat je werkpolo, labjas of andere kleding bedrukken of borduren met je eigen logo of tekst voor optimale herkenbaarheid. Je bestelt je nieuwe labjas en andere kleding online bij WomenWorks. Uiteraard kan je ook langskomen in de showroom in Heesch.