NVHK
Image default
Beauty en verzorging

Beste beautysalon van Rotterdam

Beste beautysalon van Rotterdam

Zijn je handen echt toe aan een manicure of ben je op zoek naar een professionele botox- of ontharingsbehandeling? House 4 Beauty heeft het allemaal en biedt meer! Met gediplomeerde en ervaren kappers, masseurs, schoonheidsspecialisten, visagisten en nagelstylisten onder één dak kunnen wij onze klanten een totaalaanbieding op het gebied van beauty aanbieden.

Kom voor de meest uiteenlopende beautybehandelingen naar het beste beautysalon van Rotterdam en geniet van de volgende voordelen:

  • Beautybehandelingen voor het hele gezin;
  • Uitmuntende service van professionele en vakkundige experts;
  • Jarenlange ervaring;
  • Persoonlijk advies;
  • Scherpe prijzen.

Meer over deze beautysalon in Rotterdam

House 4 Beauty opende in 2016 hun beautyhuis nabij Schiebroek in Rotterdam Hillegersberg. Om de kwaliteit van onze diensten te kunnen garanderen hebben onze zes ervaren en gecertificeerde medewerkers, naast alle opleidingen die zij al gehad hebben in hun vakgebied, allemaal een cursus gevolgd bij het beautymerk waarmee zij vanuit House 4 Beauty werken.

Breng een bezoek aan onze beautysalon in Rotterdam en ervaar wat professionele beautybehandelingen van echte experts inhouden. De expertise van onze beautyspecialisten is ook niet onopgemerkt gebleven door de media.

Een aantal van ons waren onlangs te zien op tv (op RTL 4 en RTL 5) en in Lifestyle Magazine toen een paar van onze innovatieve behandelingen aan bod kwamen in het televisieprogramma Lifestyle Experience.

Het aanbod van House 4 Beauty, het beste beautysalon in Rotterdam

Als beste beautysalon van Rotterdam bieden wij je een complete beautybehandeling, eventueel voor het hele gezin. Laat je haar verven, knippen of stylen, laat je opmaken, ga naar de zonnebank, kies één van onze schoonheidsbehandelingen, neem wimperextensions of laat je tanden bleken. Wij hebben alle kennis en ervaring in huis en gaan alleen voor het beste resultaat voor onze klanten.

Voor een complete service werken wij alleen met topmerken als Bobbi Brown, Make-up Studio Professional Make-up, M.A.C. Cosmetics, Kératase en Redken.

Stap binnen en ervaar echte beauty

Kom tot rust in ons sfeervolle beautyhuis en ervaar oneindige veelzijdigheid op het gebied van beauty. Onze experts staan voor je klaar, beantwoorden al je beauty gerelateerde vragen en geven je professioneel advies. Voor vragen, opmerkingen of meer informatie over onze service kun je contact met ons opnemen. Of maak direct online een afspraak voor een behandeling naar wens.

Wij zijn gevestigd in Rotterdam, zo krijgen wij veel klanten uit Schiebroek, Blijdorp, Crooswijk, Zevenkamp en Bergschenhoek.

https://www.house4beauty.com/