NVHK
Image default
Gezondheid

Wat is er zo goed aan een massage op het werk?

Een stoelmassage heeft veel voordelen. Voor beginners is dit een zeer populaire manier om een massage te krijgen. Want je kan met een massagestoel makkelijk ter plaatse komen bij het bedrijf en als klant of medewerken is het heel laagdrempelig. Het is kort en efficiënt. Het masseren kan gewoon over de kleren heen dus je kan daarna direct door met werken. Maar wat is er nu eigenlijk zo goed aan een massage op het werk? Dat wordt je tijdens het lezen van deze blog duidelijk.

De voordelen van een massage op het werk

Zoals hierboven al is beschreven is het voor de masseur heel makkelijk om een goede massage te geven. Belangrijker misschien, het is voor diegene die de massage krijgt ook heel makkelijk. De masseur komt ter plaatse en jij kunt in de stoel gaan zitten om te ontspannen. Hieronder staan de belangrijkste voordelen van een massage op het werk:

–        Het voorkomt ziekte

–        Vermindert de kans op een burn-out

–        De prestaties gaan omhoog

–        Vermindert de werkstress

–        De loyaliteit van de medewerkers neemt toe

–        Het vermindert stress

–        Voorkomt de kans op een blessure

–        Weerstand verhogen

–        Verbeterd de concentratie

Dit zijn de bekendste voordelen, maar er zijn er natuurlijk nog veel meer. Dit verschilt ook enorm per persoon. De een wordt er juist heel rustig van terwijl de ander er een energie boost van krijgt.

 

Fiscaal voordeel

Dit is een voordeel dat je niet snel zou verwachten, maar van een fiscaal voordeel worden de meeste ondernemers wel blijer van. De overheid stimuleert ondernemers om goede en gezonde werkomstandigheden te bieden voor hun personeel. Dit is goed voor de gezondheid van het personeel en goed voor de gezondheid van het bedrijf.

https://www.massagewerkfriesland.nl/