NVHK
Image default
Gezondheid

Deze praktijk voor fysiotherapie in Den Haag helpt u van uw rugklachten af

Heeft u pijn aan uw rug of ervaart u klachten tijdens het uitvoeren van bepaalde bewegingen? Dan is het verstandig om een afspraak in te plannen bij Rugschool, een praktijk voor fysiotherapie in Den Haag, die zich heeft gespecialiseerd in de rug. U ontvangt altijd een individuele behandeling die aan uw wensen en behoeften wordt aangepast. Vertel welke klachten u ervaart en waar de pijn zich bevindt, zodat de specialisten de oorzaak van de pijn goed kunnen achterhalen. Hierdoor komt u snel van uw klachten af.

Bij deze praktijk kunt u terecht voor diverse behandelingen

Bij Rugschool, dé praktijk voor fysiotherapie in Den Haag, kunt u terecht voor de behandeling van diverse klachten. Echter, deze specialisten zijn gespecialiseerd in de rug. Dit is een complex onderdeel van het menselijk lichaam. Hierdoor is het noodzakelijk om klachten aan de rug te laten behandelen door een fysiotherapeut met de juiste expertise. Daarom kiest u voor de specialisten van deze praktijk voor fysiotherapie in Den Haag. Zij behandelen klachten aan de rug met de volgende behandelingen:

  • Scholingsprogramma’s;
  • Manuele therapie;
  • Sportfysiotherapie;
  • Bekkenfysiotherapie;
  • McKenzie Therapie;
  • Dry-needling;
  • Schroth Therapie;
  • Claudicatiotherapie.

De behandeling die het meest geschikt is voor uw situatie hangt af van de klachten die u ervaart. Bezoek daarom gerust eens de praktijk om te ontdekken welke behandeling het best en het meest effectief is voor uw rugklachten.

Plan direct een intakegesprek in

Wilt u eindelijk van die vervelende rugklachten afkomen? Plan dan een intakegesprek in bij deze praktijk voor fysiotherapie in Den Haag. Zij helpen u graag verder zodat u ongehinderd en pijnloos uw dagen kunt beleven. De fysiotherapeuten leren u meer over de oorzaak van uw klachten, zodat deze in de toekomst voorkomen kunnen worden. U hoeft geen verwijsbrief te krijgen van uw huisarts maar u kunt gelijk bij hen terecht. De contactgegevens vindt u op de website.