NVHK
Image default
Beauty en verzorging

Definitief ontharen bij de specialist vlak bij Tilburg

Heeft u last van ongewenste beharing en wilt u hier voor eens en voor altijd mee afrekenen? Dat kan! Ga hiervoor naar een praktijk bij u in de buurt die is gespecialiseerd in definitief ontharen. In de Gemeente Tilburg, in de provincie Noord-Brabant, gaat u voor ontharen het beste naar DermaVision. Deze praktijk is gevestigd in Berkel-Enschot en weet alles over ontharen. De gediplomeerde, gekwalificeerde en gedreven huidtherapeuten adviseren u graag over de juiste behandeling. Maak daarom gerust een afspraak en stel samen een persoonlijk behandelplan op. Hierbij wordt grondig gekeken naar uw huidtype en wordt onderzocht welke behandeling hier het beste bij past. Een populaire manier van ontharen in deze praktijk vlak bij Tilburg is het gebruik van lichtbundels. Deze lichtbundels hebben het effect van een laser en zijn zeer effectief.

De werkwijze van deze specialist

Wanneer u bij deze specialist een afspraak maakt, kunt u erop rekenen dat ze voor u de juiste behandeling uitkiezen. Zo kijken ze niet alleen naar uw huidtype, maar maken ze ook onderscheid tussen overbeharing op plaatsen waar al haar zit en overbeharing op plaatsen waar normaliter geen haar aanwezig hoort te zijn. Bovendien kijken deze specialisten naar de haarkleur en berekenen ze van tevoren hoeveel behandelingen ze verwachten nodig te hebben om uw haar definitief te kunnen verwijderen. Deze grondige analyse resulteert vervolgens in een persoonlijk behandelplan. In dit behandelplan staat precies hoe de behandeling er voor u uit komt te zien. Ook wordt hierin meegenomen welke methode ze voor u gaan gebruiken: Intense Pulse Light of Elektrische epilatie.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek

Wilt u uzelf laten ontharen vlak bij Tilburg, in de provincie Noord-Brabant? Neem dan contact op met de specialisten van DermaVision. Zij plannen vervolgens een intakegesprek met u in. Dit intakegesprek is geheel vrijblijvend, zodat u nergens aan vast zit. Ook voor andere huidproblemen kunt u bij deze specialist terecht. U kunt vertrouwen op hun expertise!

https://dermavision.nl/