NVHK
Image default
Gezondheid

U gaat voor een rijbewijskeuring nabij Eindhoven naar deze specialist

De ervaren huisartsen van MJRM Keunen Huisarts in Eindhoven staan voor u klaar met een breed pakket aan zorg. Zij bieden te allen tijde een luisterend oor, zodat u antwoord krijgt op al uw vragen en er een oplossing is voor al uw klachten. U kunt bijvoorbeeld ook bij deze specialisten terecht wanneer u een rijbewijskeuring wilt laten uitvoeren in de omgeving van Eindhoven. Zij letten bij deze keuring zowel op uw geestelijke als lichamelijke toestand, zodat er een accurate inschatting gemaakt kan worden van uw rijvaardigheid. Hierbij hanteert de arts van MJRM Keunen Huisarts te allen tijde een persoonlijke aanpak, zodat u zich volledig op uw gemak voelt tijdens de keuring.

Een snelle rijbewijskeuring

De rijbewijskeuring bij de specialisten van MJRM Keunen Huisarts uit Eindhoven duurt maar 20 minuten, u weet dus snel of u nog veilig de weg op kunt. Het is echter wel belangrijk dat u bepaalde zaken meeneemt naar deze keuring, om deze zo soepel mogelijk te laten verlopen. U denkt hierbij aan:

  • Uw geldige rijbewijs;
  • Uw bril, indien u een bril nodig heeft;
  • Een bewijs van de sterkte van uw lenzen, indien u deze draagt;
  • Een door uzelf ingevulde eigen verklaring.

Indien u al deze producten meeneemt naar de rijbewijskeuring bij deze specialist uit Eindhoven, laat u de keuring soepel verlopen. Hierdoor weet u snel weer of u de weg op kunt.

Maak een afspraak bij deze specialist

U kunt bij MJRM Keunen Huisarts in Eindhoven terecht voor gedegen rijbewijskeuring, maar ook met diverse andere klachten. Maak nu een afspraak door contact op te nemen met de kundige medewerkers van deze huisartsenpraktijk. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en maken een afspraak met u. Indien u belt voor 09:30 ’s ochtends, kunt u wellicht zelfs dezelfde of de volgende dag nog terecht voor een keuring.

https://www.huisartsenpraktijk-keunen.nl/