NVHK
Image default
Gezondheid

Massage bij massagepraktijk Surrender in Veenendaal

Bij massagepraktijk Surrender geniet u van een heerlijke massage in Veenendaal. Bij ons staan aandacht, respect, kwaliteit en gastvrijheid centraal. Dit ziet u dan ook terug in onze werkwijze. Kom vooral eens langs om te ervaren wat een massage door ons voor u kan doen. 

Een massage in Veenendaal 

Wanneer u voor een massage in Veenendaal gaat bij massagepraktijk Surrender, zult u merken dat wij weten wat wij doen. Ons uitgangspunt is dat ieder mens uniek van lichaam en geest, van geschiedenis en beleving. Elke massage wordt dus afgestemd op u persoonlijk. Wij bieden dan ook verschillende soorten massages aan. Zo kunt u bij ons kiezen voor een bindweefselmassage, zwangerschapsmassage, sportmassage of ontspanningsmassage. 

Soorten massages

Wanneer u bij ons kiest voor de bindweefselmassage, gaan wij aan de slag met het bindweefsel wat zich bevindt in de onderhoud. Door middel van speciale technieken geven wij prikkels af aan dit bindweefsel, waardoor deze prikkels worden doorgegeven aan onderliggende organen en weefsels. Op die manier wordt ook de aanmaak van nieuwe vezels en cellen gestimuleerd en nieuwe bindweefselbruggen gevormd. De zwangerschapsmassage is uiteraard speciaal ontwikkeld voor mensen die zwanger zijn. Het lichaam van iemand die zwanger is verandert sterk en dit kan klachten opleveren. Een goed uitgevoerde zwangerschapsmassage kan helpen deze klachten te verminderen of te verhelpen. Voor sporters hebben wij dan weer een speciale sportmassage in ons pakket. Deze massage zorgt ervoor dat u zo goed mogelijk in conditie blijft en sneller kunt herstellen na een zware training. Uiteraard is het ook gewoon mogelijk om voor de ontspanning bij ons langs te komen, wij geven namelijk ook heerlijke ontspanningsmassages. 

Over ons

Massagepraktijk Surrender wordt geleid door Willem van de Waal. Deze natuurgeneeskundig therapeut is zeer ervaren in het geven van massages, maar weet daarnaast ook veel van stress en homeopathie. Bij Surrender wordt er gewerkt vanuit het principe dat ieder mens een unieke draagkracht bezit. Deze draagkracht kan worden vergroot of verkleind, bijvoorbeeld door werkdruk, problemen en levensgebeurtenissen. Wij proberen onze massages zoveel mogelijk af te stemmen op het individu op onze behandeltafel. Kijk op onze website voor meer informatie of kom eens langs.