NVHK
Image default
Dienstverlening

Pas op voor louche slotenmakers – stappen om jezelf te beschermen tegen slotenmaker fraude

Vele mensen hebben geen idee dat wanneer ze een slotenmaker bellen, ze zichzelf in gevaar kunnen brengen. Echter, frauduleuze slotenmakers zijn een groeiend probleem in de hedendaagse markt. Er zijn vele manier waarop criminelen een slotenmaker bedrijf kunnen gebruik om klanten te bedriegen tegenwoordig. Het lijkt vreemd om te denken dat een louche slotenmaker je geld of eigendom kan kosten, maar het is een heuse bedreiging.

Er zijn meerdere manier hoe je ten prooi kan vallen aan een louche slotenmaker. Sommige individuelen hebben fictieve bedrijven opgezet en die gebruikt om toegang te verkrijgen tot huizen of met als doel om te stelen. In deze gevallen zijn er mensen gewond geraakt of zelfs gedood omdat ze deze criminele toegang hebben verleend tot hun huis. Andere oplichters maken een kopie van de sleutel die zie leveren, en gebruiken de informatie die ze verkrijgen om terug te komen wanneer je niet thuis bent en stelen ze je eigendommen.

Er zijn stappen die je kunt nemen om te voorkomen dat dit gebeurd. Vertrouw altijd op erkende Utrechtse Slotenmakers. Op de eerste plaats, als de deal te goed lijkt om waar te zijn, dan is dat waarschijnlijk ook zo. Ga nooit in op ongelooflijke prijzen. Vele oplichters delen flyers uit met geweldige deals om snel resultaat te krijgen.

Vervolgens, onderzoek ieder bedrijf dat je overweegt. Kijk naar bedrijven die een lokaal adres en telefoonnummer hebben. Je kunt het lokale telefoonboek gebruiken of zoek online via Google maps om een bedrijf te vinden met een legitieme fysieke winkel. Terwijl dit misschien geen absolute oplossing is, kan dit je in de juiste richting wijzen. Vele boeven gebruiken mobiele telefoons, en werken vanuit hun wagen.

Als een technicus bij je huis verschijnt, vraag dan altijd naar identificatie, en kijk of deze persoon een bedrijfswagen rijdt. Je zou altijd een gratis offerte moeten vragen voordat het werk begint en je een factuur krijgt. Deze formulieren zouden een logo van het bedrijf moeten hebben. Daarbij, wees er zeker van dat de voor- en achternaam van de technicus erop staat. Deze tactieken zullen niet alleen je veiligheid garanderen, maar ze zullen ook bescherming bieden. Uiteindelijk is het je beste kans om niemand in je huis te laten als ze niet legitiem overkomen. Neem nooit risico met de veiligheid van je gezin. Je moet je er altijd zeker van maken dat ze gedetailleerde, nauwkeurige archieven bijhouden; als er iets ergs gebeurd, zal je deze nodig hebben voor de autoriteiten.

http://www.locksecure.nl/slotenmaker-amsterdam