NVHK
Image default
Financieel

Tips voor een beginnende belegger

Wanneer je net begint met beleggen, dan komt er natuurlijk ontzettend veel op je af. Je hebt waarschijnlijk totaal geen idee waar je moet beginnen en de kans dat jij het gevoel hebt dat je met enorme bedragen de beurs op moet is vrij groot. Toch is dit allemaal absoluut niet het geval. Je kunt namelijk tegenwoordig gemakkelijk via je telefoon zelfs al met een paar euro beleggen. Zo kun je via verschillende brokers je geld investeren in ieder gewenst aandeel. Uiteraard kun je alleen hele aandelen aanschaffen, dus een aandeel Apple met 10 euro, terwijl een aandeel gemiddeld 140 – 160 euro kost wordt een lastig verhaal. Voor beginners is het daarom goed zich eerst te verdiepen in de markt. Mede daarom hebben we een aantal tips voor je, die het je een stukje gemakkelijker maken.

Investeer in kennis

Wil jij beginnen met beleggen, dan is de allerbelangrijkste tips die we je kunnen meegeven, het investeren in kennis. De wereld van beleggen is namelijk geen speeltuin. Als je niet weet wat je doet, is de kans vrij groot dat jij je inleg of een deel ervan verliest. Zorg er daarom dus ook voor, dat je weet hoe een broker werkt, zodat je niet op de verkeerde knoppen druk en misschien wel per ongeluk een aandeel koopt of verkoopt. Door het lezen van een etoro review, weet je exact wat je kunt verwachten en zal je merken dat het een stuk makkelijker is om allemaal te begrijpen.

 

 Naast etoro zijn er natuurlijk nog allerlei verschillende brokers waar jij kunt beleggen. Zo is het dus afhankelijk van welke broker jij kiest, welke review je het beste kunt lezen. Een Libertex review is bijvoorbeeld ontzettende waardevol wanneer je besluit hier te gaan beleggen. Zorg er dus altijd voor, dat je eerst investeert in jezelf, alvorens je belegt in aandelen.

 

https://tradenkunjeleren.nl

Gerelateerde artikelen

Alles over de aanvullende zorgverzekering

Wat is rimpel xripple privé valutapool?

Waar kan je jouw facturen verkopen