NVHK
Image default
Vervoer en transport

Hoeveel kost zeevracht transport?

Wanneer u voor uw bedrijf nieuwe machines nodig heeft is het natuurlijk mogelijk om deze met een vrachtwagen op te halen, maar wat als deze machines aan de andere kant van de oceaan worden gemaakt, dan is het mogelijk om deze machines via een zeevracht transport te laten invoeren. Ons bedrijf is een betrouwbare partner hiervoor en wij kunnen zeevracht transport voor u regelen van en naar alle bestemmingen ter wereld en hebben hier al meer dan vijfentwintig jaar ervaring mee.

Kwaliteit zeevracht transport belangrijk

Het is erg belangrijk dat als u waardevolle spullen zoals machines voor uw bedrijf wel verzekerd tegen eventuele transportschade. Weet u niet hoe u dit moet doen, geen probleem wij regelen dat graag voor u, dat is een service die wij graag verrichten. De kosten van het transport per zeevracht kan enorm variëren. Het is afhankelijk van het land van herkomst, de verzekering, welk product u wilt laten vervoeren en het volume van het product of de producten. Wanneer u dit allemaal weet kunt u bij ons een offerte aanvragen voor het zeevracht transport en dan kunnen wij u precies vertellen hoeveel u dit gaat kosten. U zult versteld staan hoeveel goedkoper het transport per zeevracht zal zijn ten opzichte van een ander soort vervoer.

De kosten van zeevracht transport

Als u gaat verhuizen zijn de voorbereidingen daarvoor een hele klus, helemaal als u ook nog eens gaat verhuizen naar een heel ander continent waarbij uw inboedel op transport zal gaan via zeevracht. Hoe moet u deze grote klus aanpakken. Als eerste is het belangrijk om te weten wat het volume van al uw inboedel is, dit kunt u handig uitrekenen bij onze volumemeter. Door het opschrijven van al uw inboedel kunt u aan het eind precies uitrekenen hoeveel volume uw producten in totaal is. Op die manier kan zeevracht transport bepalen welke afmeting de container moet zijn die wij per vrachtwagen bij u voor de deur zullen zetten.

Verzekering transport

Het is belangrijk dat u uw inboedel goed inpakt en op die manier door het vervoer geen schade kunnen oplopen, bubbeltjes plastic is zeer geschikt voor het inpakken van materialen die middels zeevracht op transport gaan. Van alle spullen die u heeft ingepakt en die mee gaan op transport met de zeevracht moet vermelding worden gemaakt door middel van een digitale paklijst. Deze paklijst is zowel voor de douane als voor de verzekering van belang. Het is de bedoeling dat binnen twee uur alle lading in de container staat en daarvoor heeft u minstens acht sterke mensen voor nodig anders zullen er meerkosten worden doorberekend voor het wachten.

http://www.caribex.nl/zeevracht-transport-tarieven/