NVHK
Image default
Vervoer en transport

Een zakelijke reis begint met de schipholtaxi-bus

Een zakelijke reis begint met de schipholtaxi-bus

Vanuit jullie kantoor met zijn allen vertrekken voor een zakelijke reis naar Schiphol. Dat kan natuurlijk met eigen vervoer of met het openbaar vervoer, echter heb je hierbij niet voldoende privacy om het werk nog even door te nemen en te bespreken. Bovendien zit je dan gebonden aan tijd en het liefst wil je natuurlijk vertrekken op het moment dat het voor jullie het meest geschikt uit komt. Om jullie zakenreis optimaal te beginnen is het een goed idee om je te laten rijden door de schipholtaxi-bus. Hier past een grote groep in en hierbij hoef je ook niet bang te zijn dat er nog vreemde mensen in het busje stappen. Eenmaal besteld is deze taxi-bus privé voor jullie en dat biedt natuurlijk de unieke gelegenheid om eventueel onderweg nog het een en ander door te nemen wat de zakenreis betreft.

Comfortabel en zonder zorgen reizen

Ook is het erg fijn dat je gelijk vanuit de voordeur van het kantoor de taxi-bus in kunt stappen en gelijk heerlijk je bagage achterin kunt laden zonder daar een heel eind mee rond te hoeven zeulen. Vervolgens zit je heerlijk ontspannen in de taxi-bus, waarbij je het rijden mooi over kunt laten aan de ervaren taxichauffeur. En die kent de juiste routes om files te omzeilen om zo snel en doeltreffend de passagiers op het juiste moment voor de vertrekhal af te zetten. Jullie hoeven de bagage dan alleen nog maar over te laden in de bagagekar en richting check-in te lopen om jullie zakenreis in goede orde te vervolgen.

Vaste taxi prijzen richting Schiphol

Een groot voordeel van de schipholtaxi-bus is dat je niet gebonden bent aan variabele prijzen. Op Taxibestellen.nl kunt u ook voor een vast tarief boeken, of het nu dag of nacht is. Zo weet je waar je aan toe bent qua kosten en kun je zelfs al vooraf betalen of gewoon met het verlaten van de taxi. Wijzigingen kunnen gratis nog aangebracht worden en ook kan er nog gratis geannuleerd worden. De schipholtaxi-bus kan jullie halen en brengen door heel het land. Een aangenaam vervoersmiddel om de zakenreis relaxt te beginnen.