NVHK
Image default
Vervoer en transport

Een bedrijfswagen leasen? Kies voor een betrouwbare Volkswagen bus!

Het belang van veilig en efficiënt transport voor bedrijven

Bedrijfswagens zijn onmisbaar voor moderne ondernemers. Of u nu zzp’er bent met een eigen klussenbedrijf of u bent eigenaar van een transportbedrijf met tientallen werknemers: zonder goed, veilig en efficiënt transport kunt u uw werkzaamheden niet uitvoeren. Daarom kiezen veel ondernemers voor een goede bedrijfswagen kopen of een bedrijfswagen leasen. 

De laatste tijd is een bedrijfswagen leasen, en zeker een Volkswagen bus leasen, aanzienlijk toegenomen qua populariteit. Wat maakt een Volkswagen bus leasen zo aantrekkelijk voor de transportsector en het bedrijfsleven? Ontdek het hieronder!

Waarom zou u een Volkswagen bus leasen voor uw bedrijf?

Volkswagen bussen, zoals de Caddy en de Transporter, gelden als een van de populairste busjes voor bedrijfslease. Hiervoor zijn meerdere redenen aan te geven. Zo betekent een Volkswagen busje leasen kiezen voor een betrouwbare leasewagen, die technisch en motorisch betrouwbaar is. Naast het prestatievermogen van Volkswagen busjes staat dit automerk bekend om de ruime leasebussen: zowel Caddy’s als Transporters hebben bovengemiddeld veel ruimte, wat deze bedrijfsauto’s geschikt maakt voor onder meer timmermannen, installateurs en monteurs. 

De ruime Volkswagen bussen hebben genoeg ruimte en opslagcapaciteit om gereedschap, materialen en machines mee te vervoeren. De keuze voor een Volkswagen bus leasen is daarbij natuurlijk verstandig, want leasen betekent dat u optimaal gebruiksgemak heeft: de Volkswagen wordt voor u verzekerd, terwijl u ook qua onderhoud en reparaties geen omkijken naar deze leasebussen heeft. Verder is een grote meerwaarde van een leasebus een helder financieel overzicht over de vervoerskosten per maand, want u betaalt namelijk elke maand dezelfde premie. Naast deze voorspelbaarheid is het natuurlijk fijn dat u met een leasebus voor uw bedrijf in een zo goed als nieuwe bedrijfswagen rijdt en dus representatief en netjes voor de dag komt als u een afspraak met een klant heeft.

Volkswagen bedrijfsbusssen

Ook een Volkswagen bus leasen? Bezoek nu de website van een ervaren leasebedrijf dat scherpe prijzen biedt. Leasen kan eenvoudig online.