NVHK
Image default
Telefonie

Ook moeders kunnen niet meer zonder smartphonehoesje

Moeders hebben het tegenwoordig drukker dan ooit. Naast (in deeltijd) werken, moet er ook thuis het nodige geburen in het huishouden. Een hoop gehaast en stress dus. In dit soort situaties, midden in de drukte, zit een ongeluk in een klein hoekje. Door al het gehaast kan het snel gebeuren dat je smartphone uit je handen glipt en in duizend stukjes op de grond valt. Of een van je kinderen pakt je telefoon en laat die vallen. Daarom kiezen steeds meer moeders voor het kopen van veilige en stijlvolle iPhone hoesjes of Samsung hoesjes om vervelende valpartijen en onnodige schade aan jouw dure toestel te voorkomen.

Het belang van een goed en veilig hoesje voor je iPhone

Een defecte smartphone is natuurlijk wel het laatste wat je er als moeder bij kunt hebben. Want in een iPhone of ander soort smartphone staat een groot gedeelte van je leven opgeslagen. Niet alleen talloze sociale contacten, maar ook allerlei handige apps die je dagelijks nodig hebt. Daarom kun je als moeder het beste kiezen voor een flipcase als telefoonhoes. Er zijn namelijk meerdere soorten hoesjes: de booktypes/flip cases en backcovers. De flipcases beschermen de volledige telefoon aan de voorkant en achterkant. De backcover doen dit niet. Kies daarom altijd voor een dubbele bescherming die beide zijden van je telefoon bescherming biedt.

Andere pluspunten van een iPhone hoesje

Uiteraard hebben covers van telefoons nog wel meer te bieden. Zo zorgen ze voor een fraaie en strakke uitstraling van jouw mobiele telefoon. Er is qua vormgeving veel mogelijk. Kies voor gsm hoesjes die goed aansluiten op je persoonlijke smaak. Let verder op andere zaken dan het oog alleen. Een hoesjes moet ook goed te gebruiken zijn in de praktijk. Vakjes om bankpassen, fotootjes van je kids en andere handige zaken in te stoppen zijn ook meer dan nuttig!

https://www.casimoda.nl/apple/