NVHK
Image default
Sport

Dit is waarom Tacx bidons zo succesvol zijn

Hoor je mensen over bidons praten? Dan hebben ze het vaak over het merk Tacx. Een Nederlands bedrijf met mondiaal bereik dat producten maakt voor de wielersport. Inmiddels zijn de bidons razendpopulair in de sportwereld. In deze blog lees je waarom Tacx bidons zo succesvol zijn.

Gebruiksvriendelijk

Een Tacx bidon heeft zijn populariteit vooral te danken aan het gebruiksgemak. Want hoe prettiger de bidon in gebruik is tijdens het sporten, hoe vaker je ‘m zult gebruiken. Bij Taxc is het vooral handig dat je er goed in kunt knijpen. Zo hoef je tijdens het fietsen weinig moeite te doen om gehydrateerd te blijven. Bovendien zijn Tacx bidons gegarandeerd lekvrij. De draaidop is namelijk voorzien van afsluitbare trektuit, waardoor je je nooit zorgen hoeft te maken om een lekkende bidon in je sporttas. Een unique selling point is ook dat de bidons goede grip en stabiliteit bieden. Dit komt met name door het stroeve materiaal dat gebruikt is.

De beste grondstoffen

Dat een Tacx bidon zo gebruiksvriendelijk is, is ook te danken aan de grondstoffen waarvan de bidon is gemaakt. Een Tacx bidon is onder andere gemaakt van BPA-vrij polyethyleen. BPA-vrij betekent dat de grondstof waarvan de bidon is gemaakt, vrij is van Bisfenol A. Dat is een chemische stof die verwerkt is in plastic. Dit is niet alleen een duurzame optie, maar het zorgt er ook voor dat je er makkelijk in kunt knijpen. Een belangrijke feature die ervoor zorgt dat je onderweg zonder al te veel moeite altijd gehydrateerd blijft.

Design

Bij een Tacx bidon zul je nooit een standaard design aantreffen. De meeste designs zijn stoer, krachtig en opvallend. En wil je de bidon geheel in jouw stijl kopen? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om de bidon zelf te personaliseren. Of je nou Tacx bidons wil bedrukken met een bedrijfslogo, een foto of met de naam van je team, alles is mogelijk. Bij de Shiva bidon, een van de populairste Tacx modellen, is een opdruk van 360 graden in full color mogelijk. Kortom, je kunt de gehele bidon bedrukken.