NVHK
Image default
Sport

Mijn personal training ervaring

Mijn naam is Laura, ik ben 24 jaar en ik heb eindelijk mijn manier gevonden om helemaal happy te zijn met mijn lichaam. En dat gun ik echt iedereen! Helemaal na de jaren van ontevredenheid en schaamte voor mijn eigen benen bijvoorbeeld, hoop ik dat ik hiermee anderen kan inspireren om zichzelf te accepteren, maar vooral om van het sporten te leren genieten.Graag deel ik via dit blog met jullie mijn ervaring met personal training bij Movement Club Amersfoort! 

Started from the bottom, now we here

In de pubertijd is mijn lichaam ontzettend veranderd. Ik was tot ongeveer mijn 16e altijd een meisje met al prima vormen voor haar leeftijd, maar verder wel erg slank. Eigenlijk had ik destijds het perfecte figuur, maar op die leeftijd vind je ook altijd wel iets niet goed genoeg of niet mooi aan je lichaam. Ik had geen mega strakke buik, maar ik had ook zeker niet op de ‘verkeerde’ plaatsen vet te veel. Eigenlijk was het allemaal goed, tot ik stopte met mijn teamsport wegens drukte op school en werk en ik overging op iets anders. Die twee factoren hebben mijn lichaam destijds waarschijnlijk zo’n opdonder gegeven dat ik in korte tijd zeker 13 kilo zwaarder ben geworden.

Op mijn 23e, zo’n anderhalf jaar geleden was ik het zat. Ik zag mezelf dikker worden als ik keek naar recente foto’s van toen. Zo zag ik er toch niet altijd uit?, dacht ik bij mezelf. En zo zag ik er eerder inderdaad niet uit. Ik zag het zelf en stoorde me eraan, dus anderen zouden het ook wel zien dacht ik bij mezelf. Dat besef zorgde ervoor dat ik mezelf als het ware van de bank gesleept heb. Wat ik ben gaan doen om weer in shape te komen? Personal training, bij wat mij betreft de meest klantvriendelijke sportschool van Amersfoort!

Dankzij de persoonlijke begeleiding bij Movement Club Amersfoort ben ik weer helemaal tevreden met mijn lichaam. Niet alleen omdat ik zulke fijne personal training heb gehad, wat daadwerkelijk goede resultaten heeft opgeleverd, maar ik voel me ook goed omdat ik hier geleerd heb mezelf te accepteren zoals ik ben.

Het gaat bij Movement Club Amersfoort niet alleen om de fysieke resultaten, de trainers hier helpen je ook te werken aan je mindset en zelfs mijn eetpatroon is meegenomen tijdens het begeleidingstraject. Door aan al deze aspecten te werken, onder persoonlijke begeleiding, ben ik als persoon enorm gegroeid (lees: o.a. 10 kilo afgevallen en nu kiplekker in m’n vel!). Daar ben ik ontzettend dankbaar voor!

Movement Club Amersfoort: meer dan een sportschool

Leuk weetje, Movement Club Amersfoort heeft zich geen sportschool genoemd, maar is meer een soort sportcentrum, oftewel een movement club aangezien ze zoveel meer zijn dan enkel een sportschool. Als lid kun je hier niet alleen komen om te sporten, ze bieden ook fysiotherapie, dieet- en voedingsadvies, personal coaching en gevarieerde sporten zoals boksenbootcamps en personal (kick)boxing.

Geloof me, als je dit sportcentrum hebt leren kennen, wil je niet meer bij een gewone sportschool in de zaal staan te buffelen ;).

Haalbaar & betaalbaar

Een bijkomend voordeel van de aanpak van het team van Movement Club Amersfoort vind ik wel dat ze samen met mij realistische doelen hebben opgesteld. En de prijs die je betaalt voor de fantastische service en coaching die je hier krijgt is ook echt top! Al vanaf 52,- euro per maand kun je bij hen sporten. De exacte prijs die je betaalt, is afgestemd op jouw persoonlijke traject. Zo is personal training voor iedereen haalbaar én betaalbaar, want je krijgt er zóveel voor terug! You have my word.

Liefs Laura

https://www.movementamersfoort.nl/