NVHK
Image default
Bedrijven

Wat doen als de ramen van uw bedrijf gestreept en vuil zie

Beginnen de ramen van uw bedrijf er gestreept en vuil uit te zien? Als u een klein bedrijf heeft, kunt u erover nadenken om een emmer en een spons uit te pakken en deze zelf schoon te maken. Maar wilt u liever niet uw weekend op een ladder doorbrengen, een natte en arbeidsintensieve klus? En als u een grotere faciliteit heeft met veel ramen en twee of meer verdiepingen, kunt u de klus echt niet alleen klaren. Daarom moet u overwegen om een professionele glazenwasser Ede in te huren om het werk voor u te doen.

 

Sprankelend schone ramen

Veel bedrijven in de omgeving van Eden bellen de professionele glazenwasser Ede als ze sprankelend schone ramen willen hebben in minder tijd en met minder gedoe. Na verloop van tijd bouwen uw ramen een laag vuil, waterafzettingen, strepen, vlekken en vingerafdrukken op. Dit vuil kan het binnenkomende licht verdoezelen en een onooglijke afleiding voor medewerkers en bezoekers worden. Ramen die drie tot vier keer per jaar worden schoongemaakt, kunnen uw zakelijke omgeving aantrekkelijker maken.

Sprankelende ramen helpen om een positieve eerste indruk te creëren bij uw klanten. Ze vertellen uw klanten dat u gewetensvol bent en op details letten. En ze helpen uw retail producten in het best mogelijke licht te promoten. Ook kan ongefilterd zonlicht de stemming van uw werknemers verbeteren en tegelijkertijd hun productiviteit verhogen.

 

Regelmatige schoonmaakbeurten

Vuil, puin, hard water en zure regen kunnen uw ramen uiteindelijk beschadigen. Deze materialen etsen in het glas en veroorzaken krassen. Na verloop van tijd zal het uitzicht vanuit uw ramen vervormd raken. Professionele reiniging door glasbewassing verwijdert bijtende verontreinigingen van uw ramen, waardoor de kans op krassen, spaanders en scheuren in de toekomst kleiner wordt.