NVHK
Image default
Aanbiedingen

Je werknemers de beste pauze bieden? Dat doe je zo!

Je werknemers de beste pauze bieden? Dat doe je zo!

Jij als werkgever bent ongetwijfeld op de hoogte van de mate van belangrijkheid van pauzes tijdens het werk. Het is nou eenmaal van belang dat er tijdig pauzes worden genomen en dat er genoeg gecommuniceerd wordt om de werkzaamheden even los te laten. Niet alleen is dit goed voor de werknemer zelf, maar ook creëer je een ware teambuilding op het moment dat je een gezamenlijke pauze inlast. Hoe je jouw werknemers hun pauze kunt bieden op de beste manier, lees je in dit blog. Lees daarom vooral gauw verder en geniet straks van de enorme resultaten als gevolg van de beter ingerichte pauzes!

Even los van het werk

Als iets belangrijk is aan een pauze is het dat het ook daadwerkelijk aanvoelt als een pauze. Als je werknemers de indruk krijgen dat ze verplicht moeten ontspannen, zullen zij nooit de rust vinden die ze misschien wel even nodig hebben. Zorg er dus ook zeker voor dat je een geschikte ruimte vindt om pauze te houden. De inrichting van het kantoor is heel erg belangrijk als het gaat om ‘even loskomen van je werkzaamheden’. Neem dus zeker even de tijd om een geschikte ruimte te creëren waar jouw werknemers hun welverdiende pauze kunnen houden en écht even los kunnen komen van het werk.

Interactieve pauzes

Als je ervoor kiest om je personeel wat vaker een pauze te laten houden, is het helemaal niet verkeerd om hier ook eens een bepaalde interactie aan te koppelen. Ga eens samen in een kring zitten en praat over waar jij energie van krijgt. Zo leer jij niet alleen je werknemers beter kennen, maar ontstaat er ook een ware teambuilding onderling. Probeer het zelf eens!

 

https://katoprojecten.nl/kantoorinrichting/