NVHK
Image default
Bedrijven

Geen mooie lach zonder mooi gebit

Begin de dag met een lach. Echt zo’n spreuk die je op een tegeltje kunt zetten. Een mooie lach begint echter bij een gezond en mooi gebit. Lachen is leuk. Lachen is aanstekelijk. Maar lachen met een onverzorgd gebit doen we niet graag. Dit is slechts een enkel aspect dat het belang van een goede mondhygiëne onderstreept. Door regelmatig uw tanden te poetsen, soms goed te flossen en eens in de zoveel tijd naar de tandarts te gaan houdt je jouw gebit gezond. Zo voorkom je gaatjes, ontstekingen, pijntjes, zweertjes en andere problemen.

Tandartspraktijk in Amsterdam

Tandartspraktijk Fletterman is een totaal praktijk van tandartsen die is gevestigd in de Rivierenbuurt in Amsterdam Zuidoost. De praktijk is opgericht door de sympathieke en rustige tandarts Roderik Fletterman. Met beschikking over moderne en geavanceerde apparatuur kan de praktijk diverse diensten aanbieden, waaronder:

  • Mondhygiëniste;
  • Verstandskiezen verwijderen;
  • Tandheelkunde;
  • Wortelkanaalbehandelingen;
  • Kaakgewrichtsbehandelingen;
  • Preventieve mondzorg;
  • Tandvleesbehandelingen;

Extra aandacht voor mensen met een angst

Bang voor de tandarts? Als het te erg wordt kun je controles of behandelingen compleet gaan vermijden. Dit is echter het slechtste wat je kunt doen. Vroeg of laat zul je er toch aan moeten geloven. Als je een angst voor de tandarts hebt kun je goed bij Tandartspraktijk Fletterman terecht. Door extra aandacht aan jou te geven word je op je gemak gesteld. Vooraf wordt rustig aan gedaan en wordt je angst besproken. Ook krijg je voldoende uitleg over de behandeling die je ondergaat. Zo weet je exact waar je aan toe bent. Dit helpt de angst minder intens te maken.

Maak gerust een afspraak

Om een afspraak voor een behandeling of controle te maken kun je contact opnemen door te bellen naar 020 664 3704. Wij zijn tussen 9 uur ’s ochtends en 16.30 uur ’s middags bereikbaar. Ook kun je gebruik maken van het online contactformulier.

https://www.tandartsfletterman.nl

Gerelateerde artikelen

Veiligheid voor iedereen

Amandelstenen: hoe kun je ze zelf verwijderen?

Inzicht krijgen in je processen