NVHK
Image default
Gezondheid

Van Manen Hygieneproducten zeer in trek

De Van Manen Hygieneproducten zijn meer dan ooit in trek. Voordat u iemand de hand schudt, denkt u tegenwoordig wel meer dan twee keer na. Sterker nog, misschien schudt u wel helemaal geen handen meer, zoals ons dat wordt gevraagd. U weet immers nooit zeker of de handen van die persoon schoon zijn. Of dat uw eigen handen wel schoon genoeg zijn. Heeft u onlangs oppervlakken aangeraakt die veel bacteriën kunnen bevatten? (Waarschijnlijk) Hoe vaak wassen mensen hun handen echt nadat ze naar het toilet zijn geweest? Als u denkt dat dit alleen maar vragen zijn voor de meest paranoïde lezers van dit blog dan moet ik u teleurstellen. Als u in een ziekenhuis of verpleeghuis werkt, of daar veel tijd doorbrengt, zijn deze vragen in deze tijd des te meer aan de orde.

Van Manen Hygieneproducten zijn hard nodig

De realiteit is dat de Van Manen Hygieneproducten hard nodig zijn. Omdat handhygiëne altijd al een probleem is geweest. Soms vergeten we dat een van de eenvoudigste, meest fundamentele en belangrijkste handelingen het wassen van de handen is. Zelfs als u op kantoor werkt en niet in een ziekenhuis, zijn uw toetsenbord en muis zeker besmet met een of andere ziekteverwekkende bacterie. In feite zijn ze veruit de smerigste delen van elk kantoor, waardoor ze een potentiële bron van overdracht van ziekteverwekkende organismen zijn die leiden tot ziekten.

Denk er eens over na

Hoe vaak gebruikt u zelf hygieneproducten? Denkt u echt na over hoeveel besmette dingen u in de loop van de dag aanraakt? Hoe zit het met een eenvoudige gewoonte zoals het aanraken van uw gezicht? Heeft u er al eens op gelet hoe vaak u per dag uw gezicht aanraakt? Op een goede dag raakt u uw gezicht waarschijnlijk meer dan 23 keer per uur aan. Dat was het aantal keren dat een groep medische studenten hun gezicht gemiddeld aanraakte tijdens een gedragsobservatie. Uw mond, neus en ogen worden beschouwd als slijmvliezen die meestal zwaar gekoloniseerd zijn met bacteriën.

Vandaag de dag is handhygiëne meer dan ooit van vitaal belang. Bij uitbraken zoals nu Covid-19 zou het bewustzijn van schone handen hoger moeten zijn dan ooit in het verleden. Via de website shop-van-manen-hygieneproducten.com krijgt u nog meer informatie over niet alleen een goede handhygiëne.