NVHK
Image default
Industrie

Radiografische afstandsbedieningen voor kranen

Radiografische afstandsbedieningen voor kranen

Om kraanbestuurders en machinisten zo mobiel, veilig en efficiënt mogelijk te laten opereren, heeft Hetronic een brede range aan zenders en ontvangers ontwikkeld. De radiografische afstandsbedieningen van Hetronic zorgen voor de juiste bediening voor een breed scala aan kranen. Naast bovenloopkranen, portaalkranen, zwenkkranen, torenkranen en mobiele kranen, maakt Hetronic ook maatwerk oplossingen voor rupsbandkranen en vaste kranen. De zenders van Hetronic beschikken over een groot aantal moderne bediedingselementen zoals hendels, joysticks, knoppen en schakelaars. Hierdoor bieden de zenders flexibiliteit aan de kraanbestuurder, zodat zij de kraan geheel naar wens kunnen besturen.

Hetronic

Hetronic is de wereldmarktleider en toonaangevende ontwikkelaar van radiografische zenders en andere op afstand bestuurbare maatwerk oplossingen. Het bedrijf is onderdeel van het Amerikaanse Method Electronics en is gevestigd in 45 landen. Hierdoor heeft het bedrijf een wereldwijde dekking. Het handelsmerk van Hetronic is de productie en het ontwerp van betrouwbare radiosystemen voor afstandsbediening. Het uitgangspunt van Hetronic is om alle machines en bedrijfsprocessen efficiënter, veiliger en zuiniger te maken.

Oplossingen voor mobiele kranen

Speciaal voor mobiele kranen heeft Hetronic een brede range aan draadloze besturingen ontwikkeld, zoals de robuuste zenders uit de multicontrol GL, GL-3 en NOVA range. Minder complexe kraanoplossingen kunnen ook kiezen voor de ERGO, ERGO-F en ERGO 120 producten. Deze beschikken over zeer nauwkeurige een- of tweesnelhelden knoppenbediening. Het maakt dus niet uit of je een grote rupskraan, autolaadkraan, side-loader havenkraan of dekkraan moet bedienen. Hetronic biedt voor al deze kranen de oplossing voor afstandsbediening die voldoet aan uw hoge eisen. De bedieningen van Hetronic garanderen een snelle responstijd en zeer hoge nauwkeurigheid. Deze radiografische besturingssystemen zijn op ieder wenselijk moment inzetbaar. Zowel voor eenvoudige draadloze als complexe bedieningen kunt u terecht bij Hetronic. De experts kunnen u assisteren bij het ontwerpen van de beste zenderoplossing voor uw kranenpark. Kijk voor informatie over de bediening van een bovenloopkraan op de website van Hetronic.

https://www.hetronic.nl/