NVHK
Image default
Aanbiedingen

Een container huren in Rotterdam

Je bent misschien wel bezig met verbouwen thuis. Dat kan binnen zijn, maar ook net zo goed in de tuin. Of misschien wel allebei. Het kan ook zo zijn dat je gaat verhuizen en veel afval kwijt moet. Natuurlijk kan er ook een andere reden zijn, maar over het algemeen zijn dit de meest genoemde redenen waarom mensen een container huren in Rotterdam. Een container huren in Rotterdam bespaart vaak vele ritjes naar het stort toe en bovendien is het ook nog eens lekker makkelijk. De container wordt voor je deur geleverd en wordt daar ook weer opgehaald. Zo heb je er zelf eigenlijk geen omkijken naar. Je kunt op deze manier in alle rust verbouwen of verhuizen of doen waar je de container ook maar voor nodig hebt. Is de container tussentijds vol? Dan laat je gewoon een nieuwe brengen. Zo simpel is het. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een container? Lees dan verder.

 

Soorten

Je kunt een container huren in Rotterdam in verschillende soorten. Zo heb je keuze uit zes verschillende containers. In alle zes de containers mogen weer andere spullen, dus er is altijd wel een container die handig is voor jouw situatie. De containers waar je uit kan kiezen zijn de puincontainer, de bouwafvalcontainer, de houtafvalcontainer, de grofvuil container, de groenafvalcontainer en de grondcontainer. Laten we ervan uit gaan dat je bezig bent met de verhuizing en dat er een hoop oude spullen weg moeten. Dan kun je vaak het beste kiezen voor de grofvuilcontainer. Deze container wordt ook het meest gekozen met een verhuizing. Zo kun je van tevoren je oude huis nog even opruimen en heb je in je nieuwe huis geen onnodige rommel staan.

 

Grofvuil

De grofvuilcontainer is dus zeer geschikt wanneer je gaat verhuizen. In deze container mag je van alles doen. Zo mogen er meubels in, maar ook raambekleding, sanitair, fietsen en tuinmeubels mogen erin. Daarnaast mag er puin in, tegels, hout, metalen, kunststof en sloop/afvalhout. Wil je matrassen wegdoen? Ook die mogen in de container gegooid worden, maar wel met een toeslag van €50,- euro per matras. 

https://afvalcontainersrijnmond.nl/container-huren-rotterdam/