NVHK
Image default
Aanbiedingen

Hoe Kan Je Goedkoop Drank Inslaan

Wij Nederlanders houden ontsettend van een borreltje. Is het maandag, dan drinken we even goede moed in voor de rest van de week. Woensdag? Het breekt de week zo lekker. Vrijdag? De middag borrel van het werk natuurlijk. En in het weekend? Vul het zelf maar in…

Er is niks zo hollands als een lekker biertje, een glaasje wijn of een grote slok bessenjenever! 

Hoe veel we ook van onze drank houden kan het natuurlijk wel aardig duur worden om het allemaal in te slaan. In dit artikel bespreken wee de beste manieren om goedkoop je drank in te slaan.

 

Koop in de aanbieding

We zijn allemaal dol op aanbiedingen en kortingen. Je wijn, bier, of sterke drank inkopen terwijl het in de aanbieding is kan een hoop schelen. Dit vooral omdat het nogal duur spul is!

De beste aanbiedingen vind je vaak in de folder van de Mitra, en de folder van de Hoogvliet heeft ook ergelmatig goede deals. Deze week was bij de Mitra de Bacardi sterk afgeprijsd, en bij de Hoogvliet was wijn dan weer aan de beurt. De Gal & Gal en Albert Heijn hebben ook regelmatig sterke aanbiedingen.

Gelukkig leven we in een klein landje en zijn de meeste winkels wel in de buurt. Zo kan je nog beter de aanbiedingen volgen natuurlijk.

 

Veel met je gezondheid bezig? Bekijk dan wat 1 maand geen alcohol met je doet:

 

Koop meer

Meer inslaan kan lonen, zeker als je drank bij de groothandel in kunt slaan. Vaak liggen de prijzen net ietsjes lager in folders van bijvoorbeeld de Sligro. Als deze producten dan ook in de aanbieding zijn daar dan scheelt het een stuk meer.

Regelmatig krijg je ook nog eens extra korting bij grotere hoeveelheden, dus kan het in dit opzicht ook nog schelen!

 

Koop online

Online boodschappen doen wordt steeds populairder, en winkels zoals Picnic zorgen voor sterke concurrentie. Online kan soms een heel stuk goedkoper zijn en zeker als je iets meer haalt zodat de verzendkosten gratis zijn.

Het beste van allemaal is dat je er niet eens voor je deur uit moet! Het nadeel is natuurlijk dat je wel even zult moeten wachten maar gelukkig is dit in Nederland nooit zo lang!

 

Conclusie

Hoewel we allemaal wel eens van een drankje houden proberen we het altijd wel beschaafd te houden. Door slim in te kopen is de schade aan de portomonee wat minder, en door niet teveel te drinken blijven de ongezonde gevolgen ook weg.

 

https://kupino.nl