NVHK
Image default
Woningen

Alleen het beste makelaarskantoor zal voor u een woning selecteren die u volledig tevreden zal stellAdviesbureau DVS is een team van professionals, bestaande uit 34 specialisten in residentieel, commercieel, voorstedelijk vastgoed en beheer! Bij de opening in 2011 hebben we besloten om de belangrijkste prioriteit van de ontwikkeling van het bedrijf te maken: de vorming van een transparant en begrijpelijk interactieschema tussen kopers, verkopers en het bureau.
We besteden veel aandacht aan de kwaliteit van onze diensten, daarom zijn we het enige bedrijf met een eigen kwaliteitscontrole-afdeling, die regelmatig het proces van verkopen, kopen en elke interactie met de klant controleert.
Alleen het beste makelaarskantoor zal voor u een woning selecteren die u volledig tevreden zal stellen en die ook zal helpen om uw transactie veilig te stellen. Werk met professionals!
Alles is eerlijk en transparant bij ons – u kiest het appartement dat u leuk vindt of doet een aanvraag voor selectie op basis van uw vereisten voor een appartement, huis of zelfs een villa, wij zullen ervoor zorgen dat u de nodige documentatie voor onroerend goed voorbereidt. U wordt ter plaatse opgewacht door onze vertegenwoordiger, na het bekijken van een groot aantal aanbiedingen, u maakt uw keuze, tekent rechtstreeks een koopovereenkomst met de verkoper van onroerend goed tegen zijn prijs, de tegenpartij bereidt de nodige documenten voor de transactie voor, en bij uw volgende bezoek sluit u een deal met het verkrijgen van de sleutels van uw eigendom.

 

 

 

Appartement te koop

https://be.propenda.com/